Neler Yeni

Rtx 3060ti gercek fiyatı?

T.P.G.

80+ Titanium
"Zaten ETH düşmeden stoklar gelmez"

Bu cümlenin anlamı fabrikalar üretim yapmıyor demektir stoklar gelince 10 dakikada bitmesi bu cümleyle yazılmaz lütfen yazmayı öğrenin
vitamin hapları stoktayken kaçırmayın derim
İstediğinizi anlayabilirsiniz.
Ben stokları kastettim, fabrikalar üretim yapmıyor gibi bir şeyi nasıl o cümleden çıkarabiliyorsunuz aklım ermiyor, dedim ya zaten 10 haneli IQ'ya sahipsiniz diye, belli ediyorsunuz.

Daha 2018'de olan olayın aynısının yaşandığını, ETH düşmeden stokların tan oturmayacağını çünkü gelenlerin hemen kapıldığını anlayamayacak ama her cümlemden bambaşka anlamlar çıkartacak kadar acizsiniz.

Size hayatınızda bol şans diliyorum, bu kafayla ancak şans ile yaşamınızı sürdürebilirsiniz zaten.

Ha bir de stoklar gelse de ETH düşmeden kart fiyatları düşmez kadar saçma bir cümle yok.

Zaten kart stoklarının adam akıllı oturması için miningcilerin köşeye çekilmesi gerek ki stoklar gerçek anlamda tam olarak yerine gelsin.

Ancak dediğim gibi, bunu anlayamıyorsunuz işte.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
Sana uygun olan yer de bahçemdeki köpek kulübesi ki zaten oradasın birazdan dışarı da gezmeye çıkaracağım köpişim rahat dur yine atarlandın.
yavrum çık dışarıya az hava al ağaçtan ağaca atla bunalmışsın sen belli şekerin çıkmış muz ye kendine gelirsin :ROFLMAO:🐒🐒🐒🐒

UmutEren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Umut Eren Demirbağ
Sana uygun olan yer de bahçemdeki köpek kulübesi ki zaten oradasın birazdan dışarı da gezmeye çıkaracağım köpişim rahat dur yine atarlandın.
Kardsm burasi bi forum laf sokma yeri deil lutfen hepiniz adabinizi koruyunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yavrum çık dışarıya az hava al ağaçtan ağaca atla bunalmışsın sen belli şekerin çıkmış muz ye kendine gelirsin :ROFLMAO:🐒🐒🐒🐒
Hepiniz veletsiniz ya bu nasil konuşmalar terbiyesizlesmeyin

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gunaydin arkadaslar bi sorum var rtx 3060 ti suan cok pahali ve 9 bin lira msi gaming x trio modeli ama sindi bu kartin gercrk fiyatı nedir yani stoklar tam oturunca tahmini nekadara dusecek
Normal bir 3060ti'ın fiyatı 5K bandında. Gamimg X Trio ne olur bilmiyorum ama en son 5300dü stoklar varken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,831
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom