$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Kısacası PSU besler mi bir sıkıntı oluşur mu? Satış sitelerinde 650 w öneriliriyor o yüzden soru işareti oldu kafamda
PSU yeterli.
Kısacası PSU besler mi bir sıkıntı oluşur mu? Satış sitelerinde 650 w öneriliriyor o yüzden soru işareti oldu kafamda
Pancar motoru gibi ses yapan yeni nesil gpu görmedim ben henüz,öyle bir ses yapmıyor bildiğim kadarıyla.Teşekkür ederim şu coil whine ve ses olayı olmasa içim rahat edecek ama videoları izledim korktum ya
Çok teşekkür ederim sen olsan hangi model alırdin? Asus dual Msi gigabayte?Pancar motoru gibi ses yapan yeni nesil gpu görmedim ben henüz,öyle bir ses yapmıyor bildiğim kadarıyla.
Temiz kullanıcıysan ,günlük kullanım+oyun oynadığın zaman zaten bir sorunla karşılaşma ihtimalin az ,olsa bile garantisi olacak elindeki ekipmanının o yüzden ne yaptığını bilerek kullanırsan firmalar da sorunlu ürünü tespit etmekte zorlanmaz sana da yardımcı olur diye düşünüyorum.
Sistemin gayet yeterli sıfır ürün için satın alacağın platformun güvenilirliğini araştırmayı da ihmal etme.
Ben olsam sıfır alacaksam 4060 ti zorlardım, önümüz black friday bir şey kalmadı zaten.Çok teşekkür ederim sen olsan hangi model alırdin? Asus dual Msi gigabayte?