Neler Yeni

Yardım Rtx 3060ti hangi model alınmalı?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Teşekkür ederim 🙏 şu coil whine ve ses olayı olmasa içim rahat edecek ama videoları izledim korktum ya
Pancar motoru gibi ses yapan yeni nesil gpu görmedim ben henüz,öyle bir ses yapmıyor bildiğim kadarıyla.
Temiz kullanıcıysan ,günlük kullanım+oyun oynadığın zaman zaten bir sorunla karşılaşma ihtimalin az ,olsa bile garantisi olacak elindeki ekipmanının o yüzden ne yaptığını bilerek kullanırsan firmalar da sorunlu ürünü tespit etmekte zorlanmaz sana da yardımcı olur diye düşünüyorum.
Sistemin gayet yeterli sıfır ürün için satın alacağın platformun güvenilirliğini araştırmayı da ihmal etme.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Pancar motoru gibi ses yapan yeni nesil gpu görmedim ben henüz,öyle bir ses yapmıyor bildiğim kadarıyla.
Temiz kullanıcıysan ,günlük kullanım+oyun oynadığın zaman zaten bir sorunla karşılaşma ihtimalin az ,olsa bile garantisi olacak elindeki ekipmanının o yüzden ne yaptığını bilerek kullanırsan firmalar da sorunlu ürünü tespit etmekte zorlanmaz sana da yardımcı olur diye düşünüyorum.
Sistemin gayet yeterli sıfır ürün için satın alacağın platformun güvenilirliğini araştırmayı da ihmal etme.
Çok teşekkür ederim sen olsan hangi model alırdin? Asus dual Msi gigabayte?

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Çok teşekkür ederim sen olsan hangi model alırdin? Asus dual Msi gigabayte?
Ben olsam sıfır alacaksam 4060 ti zorlardım, önümüz black friday bir şey kalmadı zaten.
3060 ti Model olarak ASUS TUF Gaming,MSI Gaming X serisi ,Denk gelirse Evga iyi. Asus v2 oc verion da değerlendirilebilir .
Msi gaming x ve asus tuf zaten iyi seriler diğer modeller içinde ön plana çıkıyor.
4060 ti pny,gainward iyi kartlar f/p kötü yorum görmedim bu kartları da incelersin.

Top Bottom