Arabayla takasa sok, hatta yurt dışından toplu sipariş ver sende para vardır. Alım-satım işine girersin.120.000 TL istiyen var benim systemi
Harbiden ha. Güzel olayArabayla takasa sok, hatta yurt dışından toplu sipariş ver sende para vardır. Alım-satım işine girersin.
Adam zaten yurtdışındaArabayla takasa sok, hatta yurt dışından toplu sipariş ver sende para vardır. Alım-satım işine girersin.
Daha güzel ordan alırken zorluk çekmez, Türkiye'de tanıdığı varsa ortaklaşa Türkiye'de satarlar. 10 numara ticaret. Gümrüğü bile ödese cebine epey kar kalır, yeter ki stok bulsun.Adam zaten yurtdışında
online eğitimle mat hocası olmuşumdurrx 5700'ü 9k fiyata satan arkadaş olduğunu düşünürsek satarsın rx 570 6k'ya satılıyor
Sat kriz bitince custom sıvı soğutmalı PC dizersin.120.000 TL istiyen var benim systemi
net 15 e satMerhaba herkese, 3070 satıyorum 13.000 yazdım almak isteyenler var fiyatı arttırıyorum hep birileri almak istiyor. Bende ederinden aza satmak istemiyorum. Şuan 13.000’e satayim mi sizce yok sa 14.000’e kadar yolu var mıdır?
Aynen15 e elini opene satarsin
hocam ben 15 yaz demiştim ilk baştan amaMerhaba herkese, 3070 satıyorum 13.000 yazdım almak isteyenler var fiyatı arttırıyorum hep birileri almak istiyor. Bende ederinden aza satmak istemiyorum. Şuan 13.000’e satayim mi sizce yok sa 14.000’e kadar yolu var mıdır?
16 yaz pazalık olur de 15.500den yukarı satmaya çalış olmazsa 15den aşşağı düşmeMerhaba herkese, 3070 satıyorum 13.000 yazdım almak isteyenler var fiyatı arttırıyorum hep birileri almak istiyor. Bende ederinden aza satmak istemiyorum. Şuan 13.000’e satayim mi sizce yok sa 14.000’e kadar yolu var mıdır?