Neler Yeni

Rtx 3070 2k oyun oynamak

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dlss açık olsa bile dayanamaz 8gb vramin 2kda yetmediği bir gerçek hocam ama 1080pde yeter
dlss açık olsa bile ne hocam ben kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım şu ekran kartlarını kıyaslarken özellikle AMD ile saf güç ile kıyaslanıyor sürekliyor ... artık yazılımlar ön planda ki ben her oyunda DLSS kullanıyorum artık 400 ila 700 mb arasında düşüş sağlıyor Vram de

Grande Terim

80+ Silver
DLSS açınca sorun olmuyor hocam siz o testlerede bi' bakın derim. Ama 2K ve sadece oyunsa AMD alınmalı isteğe göre
2kda yetmiyor artık hcm 8gb vram dlss açık olsa bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

dlss açık olsa bile ne hocam ben kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım şu ekran kartlarını kıyaslarken özellikle AMD ile saf güç ile kıyaslanıyor sürekliyor ... artık yazılımlar ön planda ki ben her oyunda DLSS kullanıyorum artık 400 ila 700 mb arasında düşüş sağlıyor Vram de
tlou denesene bir veya re4 rt açık 8gb vram yetiyormu

Hocam o zaman illa ki AMD' ye mi yönelmek lazım bu fiyat civarlarında
rx 6700xt rx 6750 xt gibi kartları alabilirsin 3070 le aynı fiyattalar zaten

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
2kda yetmiyor artık hcm 8gb vram dlss açık olsa bile

tlou denesene bir veya re4 rt açık 8gb vram yetiyormu

rx 6700xt rx 6750 xt gibi kartları alabilirsin 3070 le aynı fiyattalar zaten
oynadım hocam 2k da DLSS kalite modu

Vram kıyaslarken hocam özellikle AMD ile saf güç yanı sıra FSR ile DLSS ide göz önüne alın AMD yazılım konusunda yetersiz maalesef

Grande Terim

80+ Silver
oynadım hocam 2k da DLSS kalite modu

Vram kıyaslarken hocam özellikle AMD ile saf güç yanı sıra FSR ile DLSS ide göz önüne alın AMD yazılım konusunda yetersiz maalesef
8gb vram artık 2k da yetmiyor hocam bunu artık nvidia fanları bile kabul etti tamam değilim dlss le yetti ne kadar gidecek dlss en fazla 1 yıl Ve amd kartlarda hata alma imkanın artık azaldı.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arkadaşlar maalesef şuanlık RX 6700 XT alıcam DDR5 geçmek için, R5 7600X ve 6700XT 1080p'de sorun çıkartır mı?

brsokcu

80+ Bronze
Hocam ben 3060ti 2k kullanıyorum akıyor çoğu oyunda ya 60 fps hikayelide yeterli geliyor zaten yüksek ayarlarda

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
8gb vram artık 2k da yetmiyor hocam bunu artık nvidia fanları bile kabul etti tamam değilim dlss le yetti ne kadar gidecek dlss en fazla 1 yıl Ve amd kartlarda hata alma imkanın artık azaldı.
İlerde doğru yeni oyunlarda ultrada yetmicek ama dlss ilerde daha ömrü var . Ben AMD yazılım konusunda yetersiz dedim wattman hatası söylemedim dlss 3.0 çıktı mesela fsr zaten yetersiz halada yenisini çıkartmadı AMD yenisi çıksa bile dlss 3.0 yetisecegini düşünmüyorum ... AMD saf güç ile VRAM basmaya devam etsin Nvidia tekel olma yolunda ilerlesin ...yeni ekran kartı çıkarken bile adamlar AMD yi değil kendi ekran kartları ile kıyaslama yapıyorlar bu durumdan bende memnun değilim rekabet azaldikca Nvidia istediği gibi at koşturuyor son kullanıcı olarakta bize yaramıyor ....

Grande Terim

80+ Silver
İlerde doğru yeni oyunlarda ultrada yetmicek ama dlss ilerde daha ömrü var . Ben AMD yazılım konusunda yetersiz dedim wattman hatası söylemedim dlss 3.0 çıktı mesela fsr zaten yetersiz halada yenisini çıkartmadı AMD yenisi çıksa bile dlss 3.0 yetisecegini düşünmüyorum ... AMD saf güç ile VRAM basmaya devam etsin Nvidia tekel olma yolunda ilerlesin ...yeni ekran kartı çıkarken bile adamlar AMD yi değil kendi ekran kartları ile kıyaslama yapıyorlar bu durumdan bende memnun değilim rekabet azaldikca Nvidia istediği gibi at koşturuyor son kullanıcı olarakta bize yaramıyor ....
2k ömrü bitti hocam birde artık böyle optimizasyon sıkıntılı oyunlar çıkmaya devam edecektir ha ama 2k low ayarlara çeksen yeter 8gb vram

yok şuan yeni çıkan oyunları 2k da oynatamıyor oynatıyor zaten ama drop giriyor oyuna donuyor
Vram ile alakalı diye düşünüyorum, 12-10gb lık vramli kart tercih edilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,099
Üyeler
164,434
Son üye
netflixuzmani
Top Bottom