Neler Yeni

RTX 3070 Current Hastrate düşük olması

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
Arkadaşlar merhaba RTX 3070 ekran kartı ile mining yapmaya çalışıyorum fakat reported hastrate 61 olmasına rağmen, Current Hastrate artmıyor 20 lerde kalıyor bunun nedenini bilen var mı? Çözümü nedir? Ve şunu da belirtmek istiyorum çoğunlukla geçersiz paylaşım (stale shares) buluyor bunun sebebi nedir.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Sabah benim başıma geldi 171 kWh yi görünce birden bire kendisini 50'den 20ye çekti rtx 3060 kartım, bilgisayarı kapatıp elektrik aç kapa yapınca düzeldi, fan ayarlarını yeniden ayarladım, galiba gücüne fazla yüklenmiş psu'yu zorlamış olabilir misin ? korumalı moda girme gibi durumları olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de mininngi başlatınca 50 MH/s derken 21 26 ile kazıyordu

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Arkadaşlar merhaba RTX 3070 ekran kartı ile mining yapmaya çalışıyorum fakat reported hastrate 61 olmasına rağmen, Current Hastrate artmıyor 20 lerde kalıyor bunun nedenini bilen var mı? Çözümü nedir? Ve şunu da belirtmek istiyorum çoğunlukla geçersiz paylaşım (stale shares) buluyor bunun sebebi nedir.
zamanla artması lazım reported senin uygulamanın siteye gönderdiği raporlar log kayıtları oluyor . orada okudğu değeri direkt yazıyor sonra sistenin kendi sistemden veri çekerek yapıyor . geçersiz paylaşımların nedenlerinden berisi senin ile aynı share yapan birisinin senin pinginden vs önüne geçmesi ama başka nedenleri de olabilir ki bu normal bişi %1-2 yi geçmediği sürece sorun yok

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sabah benim başıma geldi 171 kWh yi görünce birden bire kendisini 50'den 20ye çekti rtx 3060 kartım, bilgisayarı kapatıp elektrik aç kapa yapınca düzeldi, fan ayarlarını yeniden ayarladım, galiba gücüne fazla yüklenmiş psu'yu zorlamış olabilir misin ? korumalı moda girme gibi durumları olabiliyor

3060 için 470.05 sürücüsünü indirmen lazım.

Her shares pool' daki Current hashrate' i arttırır. Yani şansa bağlı.

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Merhaba, voltaj ayarını genelde 66 da kullanıyorum zaten pc elime dün ulaştı yeni kazmaya başladım 3060 olan kartım da aynı yere bağlı fakat onda rapor edilen ile anlık hashrate 3070 deki kadar oynamıyor dediğiniz gibi pc kapatıp açayım tekrar ne olacak yazarım tekrar

kasayı açtım kapattım ancak yine aynı.
zamanla artması lazım reported senin uygulamanın siteye gönderdiği raporlar log kayıtları oluyor . orada okudğu değeri direkt yazıyor sonra sistenin kendi sistemden veri çekerek yapıyor . geçersiz paylaşımların nedenlerinden berisi senin ile aynı share yapan birisinin senin pinginden vs önüne geçmesi ama başka nedenleri de olabilir ki bu normal bişi %1-2 yi geçmediği sürece sorun yok
Anlıyorum ama sürekli incorrect eth shares found yazıyor, geçersiz paylaşımlar artıyor sürekli.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom