Hocam 4000 olduğuna Emin misiniz ekran kartı havalanıp uçması lazım o hızla. Şaka bir yana sıcaklık değerleri ve ekran kartı test değerleri nedir ?Merhabalar ekran kartım her oyuna girdiğimde durduk yere düşükken bir anda 4000-4050 rpm çıkıyor ve inanılmaz hızlı çalışıyor kendimi duyamıyorum o kadar soyliyeyim çözümü olan varmı kartım rtx 3070
hocam şakasız 4000 kendi sesimi duyamıyorum hatta sıcaklık değerlerini nasıl test edebilirim furmark da mı yapayımmHocam 4000 olduğuna Emin misiniz ekran kartı havalanıp uçması lazım o hızla. Şaka bir yana sıcaklık değerleri ve ekran kartı test değerleri nedir ?
hocam yaptım sıcaklık testi max 79 derece çıktı 2680 rpm maxHocam 4000 olduğuna Emin misiniz ekran kartı havalanıp uçması lazım o hızla. Şaka bir yana sıcaklık değerleri ve ekran kartı test değerleri nedir ?
Valla hocam sıcaklık fena değilde bu fan hızını sınırlamak lazım birde muhtemelen bakım gerekli . Ama bu kadar yükseğini ne gördüm ne duydum en iyisi konu yükseltin.hocam yaptım sıcaklık testi max 79 derece çıktı 2680 rpm max