Yardım RTX 3070 furmark testleri iyi mi?

waterghost

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Screenshot 2023-11-11 182131.png

Asus dual rtx 3070 var.
Kasa: Bitfenix Nova Mesh NSE-300-WWGKW-4A

Arada güç tüketimi %100'ün üzerine çıkıyor. 15 dk yaptım totelde ancak daha fazla ısınmadı. Fan kullanımı %95'e düştü.

En giriş seviye modellerden ama yine de fazla geldi biraz. İkinci el mi?

evet hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banada öyle geldi
%100 fan sıkıntı. Normalde %70 fan 72-73 derecelerde olması gerekiyor. Garantisi yoksa bakım yapmanı öneririm.

Servise gönder macun yenilet.

Alıntıyı görüntüle

Asus dual rtx 3070 var.
Kasa: Bitfenix Nova Mesh NSE-300-WWGKW-4A

Arada güç tüketimi %100'ün üzerine çıkıyor. 15 dk yaptım totelde ancak daha fazla ısınmadı. Fan kullanımı %95'e düştü.
Serviste işlem görmesi gerek kartın. %100 fan sıkıntılı bir değer derecesi de ona rağmen çok yüksek. Değerleri hiç iyi değil. %60-70 fan 70-75 derece olması gerek en fazla

%100 fan sıkıntı. Normalde %70 fan 72-73 derecelerde olması gerekiyor. Garantisi yoksa bakım yapmanı öneririm.
garantisi ağustosta bitti ama

Servise gönder macun yenilet.
Asusun kendi servisine mi

Serviste işlem görmesi gerek kartın. %100 fan sıkıntılı bir değer derecesi de ona rağmen çok yüksek. Değerleri hiç iyi değil. %60-70 fan 70-75 derece olması gerek en fazla
hocam kasayla alakalı olabilir mi. Kasa biraz dar

Kasayla alakası olduğunu sanmıyorum. Garantisi bitmiş olsa bile asus ücret karşılığında bakım yapıyor.

Kasa o kadar farketmez. Mining geçmişi varsa termal macun zamanı gelmiştir en iyi ihtimalle. Kötü ihtimalle termal pedleri erimiştir, değişmen gerekir. Kötü dememin sebebi zahmetli bir işlem biraz.

Kasayla alakası olduğunu sanmıyorum. Garantisi bitmiş olsa bile asus ücret karşılığında bakım yapıyor.
aa çok iyi o zaman. Direk destek numaralarını arasam olur mu?

Kasa o kadar farketmez. Mining geçmişi varsa termal macun zamanı gelmiştir en iyi ihtimalle. Kötü ihtimalle termal pedleri erimiştir, değişmen gerekir. Kötü dememin sebebi zahmetli bir işlem biraz.
mining görmüş hocam alırken biliyordum. İlk aldığımda biraz daha sakindi fanlar

aa çok iyi o zaman. Direk destek numaralarını arasam olur mu?

mining görmüş hocam alırken biliyordum. İlk aldığımda biraz daha sakindi fanlar
Bakımı yapabilirsen kendin yap, yoksa tanıdık pcciye yaptır o da yoksa asusa yaptır. Biraz fazla para istiyorlar çünkü.

Geri