T.P.G.
80+ Titanium
Bulamadım şimdilik. Onu arıyorum sabahtır zatenSen koltuğu boşver hatam varsa onu söyle.
Bulamadım şimdilik. Onu arıyorum sabahtır zatenSen koltuğu boşver hatam varsa onu söyle.
Sen Strix' E taktın belliYine en yukardayız aynı eski Rog Strix gibi
Hayatımda böyle bir para israfı görmedim.Sen Strix' E taktın belli
3060ti Strix, 3070 gamerock' dan pahalı. Bruh momentsHayatımda böyle bir para israfı görmedim.
Çöpe atarım daha iyi
Var mı bu ülkede senden daha fazla koltuk sevdalısı?(!)Koltuk ayır en baba 1 aya bende yanındayım.
Var mı bu ülkede senden daha fazla koltuk sevdalısı?(!)
Öhm burası 3070 ya hani
PCB yapısı yüzünden üste almadım. 450W verebiliyor. Örnek için GameRock 600W veriyor.gaming x orta seviye gördükten sonra ciddiye almadım şimdi ıqıklı mışıqlı moruq heee diyen arkadaşlar gelmesin diğerleri de ışık taksaydı o zaman ayrıca her şey ışık değil bileşenleri çok kaliteli performans ve soğutma olarak en tepe seviye kartlardandır kendisi şimdi testlerde sıcak diyenler de gelmesin kartın fanları çok yavaş çalışıyor çünkü diğer kartlarla aynı db ye gelicek şekilde ayarlasak kart buz gibi olur
PCB yapısına baktın mı? Gaming X kartı demem ben buna, Gaming X görünümlü Ventus olmuş bu bildiğin.gaming x orta seviye gördükten sonra ciddiye almadım şimdi ıqıklı mışıqlı moruq heee diyen arkadaşlar gelmesin diğerleri de ışık taksaydı o zaman ayrıca her şey ışık değil bileşenleri çok kaliteli performans ve soğutma olarak en tepe seviye kartlardandır kendisi şimdi testlerde sıcak diyenler de gelmesin kartın fanları çok yavaş çalışıyor çünkü diğer kartlarla aynı db ye gelicek şekilde ayarlasak kart buz gibi olur
Ventus X TrioPCB yapısına baktın mı? Gaming X kartı demem ben buna, Gaming X görünümlü Ventus olmuş bu bildiğin.
GeYmiNG İKs tRİo moruq ezerrrrr, ejderiya.Ventus X Trio