Railgun
80+
- Reaksiyon skoru
- 505
Technopat Sosyal veya Donanım Arşivi üzerinde görmüştüm konuyu bulmam lazım.Bekliyorum fotoğrafı.
Dediğim gibi konuyu bulursam atacağım kimseye yalan borcum yok.
Technopat Sosyal veya Donanım Arşivi üzerinde görmüştüm konuyu bulmam lazım.Bekliyorum fotoğrafı.
Emin olmadan bir şey diyemem. Fotoları at tekrar görüşürüm abdullah abi ile.Technopat Sosyal veya Donanım Arşivi üzerinde görmüştüm konuyu bulmam lazım.
Dediğim gibi konuyu bulursam atacağım kimseye yalan borcum yok.
Ek olarak PSU Tier List konusunda düşük kalite olarak alınmış onu da ekleyeyim:Emin olmadan bir şey diyemem. Fotoları at tekrar görüşürüm abdullah abi ile.
linustechtips.com
Tier B olarak sınıflandırıldığı söylenmişti bana bir uye tarafından. Yanlis mi yaniEk olarak PSU Tier List konusunda düşük kalite olarak alınmış onu da ekleyeyim:
![]()
[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
Konu içerisinde "Ali Rıza" güzel açıklamalar yapmış, bakabilirsiniz:
FSP Hydro 700W vs Rampage etx 750W
Ryzen 3 1200 ve ASUS Prime B350M-K sistemim için iki tane PSU arasında kaldım. FSP Hydro 700W aktif PFC 80+ Bronze https://urun.n11.com/guc-kaynagi/fsp-hydro-k-700w-aktif-pfc-80-bronze-powersuply-P422107296 Everest Rampage etx 750W aktif PFC 80+ Gold...www.technopat.net
Tier B ama aşağısı listeye bakın göreceksiniz.Tier B olarak sınıflandırıldığı söylenmişti bana bir uye tarafından. Yanlis mi yani
Yani bunun yerine 650W Performance GD daha iyi olur diyorsun?Tier B ama aşağısı listeye bakın göreceksiniz.
Dediğim gibi Ali Rıza üyesi ilk iki sayfada açıklama yapmış zaten.
650W modeli yok 750W var.Yani bunun yerine 650W Performance GD daha iyi olur diyorsun?
600 modelide var. Peki öyleyse. Ben biraz daha araştırma yapıp. Abdullah Bey'e ileteceğim. Cok sagol650W modeli yok 750W var.
Ben daha mantıklı buluyorum açıkçası öyle söyleyeyim ha dediğim gibi Everest bir zamanlar daha alınabilir bir modeldi.