RTX 3070 + Ryzen 5500 Bu fiyata Alınır Mı?

Fiyatına göre oldukça makul bir sistem. Rtx 3070'in 2.el fiyatları 7-8k'dan başlıyor. Ama psu'yu mutlaka değiştir...

msi 3070 3x in tipi saçma şekilde öyle backplate i de muhtemelen 2 fanlının backplate ini koymuşlar

ama fiyat iyi bence de
Hayatımda ilk defa gordum.Bu absurtluk ventusta oldugu icin garipsemedim.Ama fiyata bakarsak gayet okey.3070ler 8 9 k desek geri kalan 5k ya tum parcalari almis oluyor.

msi 3070 3x in tipi saçma şekilde öyle backplate i de muhtemelen 2 fanlının backplate ini koymuşlar

ama fiyat iyi bence de

Fiyatına göre oldukça makul bir sistem. Rtx 3070'in 2.el fiyatları 7-8k'dan başlıyor. Ama psu'yu mutlaka değiştir...

Hayatımda ilk defa gordum.Bu absurtluk ventusta oldugu icin garipsemedim.Ama fiyata bakarsak gayet okey.3070ler 8 9 k desek geri kalan 5k ya tum parcalari almis oluyor.
Tamamdir teşekkürler

3070 ekran kartı ikince elde bile pahalı bi iş olmalı ayrıca ekran kartı neden yarım gibi daha kısa
O model öyle üretilmiş hocam aslında çipsetin tamamını kaplıyor 3 üncü fana denk gelen kısımda backplate in görünüşten başka bi işe yaradığı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,077
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri