Hayatımda ilk defa gordum.Bu absurtluk ventusta oldugu icin garipsemedim.Ama fiyata bakarsak gayet okey.3070ler 8 9 k desek geri kalan 5k ya tum parcalari almis oluyor.msi 3070 3x in tipi saçma şekilde öyle backplate i de muhtemelen 2 fanlının backplate ini koymuşlar
ama fiyat iyi bence de
msi 3070 3x in tipi saçma şekilde öyle backplate i de muhtemelen 2 fanlının backplate ini koymuşlar
ama fiyat iyi bence de
Fiyatına göre oldukça makul bir sistem. Rtx 3070'in 2.el fiyatları 7-8k'dan başlıyor. Ama psu'yu mutlaka değiştir...
Tamamdir teşekkürlerHayatımda ilk defa gordum.Bu absurtluk ventusta oldugu icin garipsemedim.Ama fiyata bakarsak gayet okey.3070ler 8 9 k desek geri kalan 5k ya tum parcalari almis oluyor.
Gerçek bir ekran kartı varsa alınabilir testleri yapFiyatına göre gayet iyi gibi hocam alayim mi?
O model öyle üretilmiş hocam aslında çipsetin tamamını kaplıyor 3 üncü fana denk gelen kısımda backplate in görünüşten başka bi işe yaradığı yok3070 ekran kartı ikince elde bile pahalı bi iş olmalı ayrıca ekran kartı neden yarım gibi daha kısa
Testleri makul gibiGerçek bir ekran kartı varsa alınabilir testleri yap