furmarkta çalışıyor hocam 60 dereceden sonra turbo fan oldu oldu 40-50 arası normal 40 tan aşşağısı çalışmıyorduBazı ekran kartlarında belirli bir sıcaklık altında bazı fanlar dönmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
FurMark ile yüke sokup bakar mısınız tekrardan
fan speed nasıl aççağımı anlamamıştım şimdi açtım hocam 40 a ayarladımFan hızını arttırmayı dene
Benim rx580 bile csde fan açmıyor. Sıcaklık 60-70 civarındaysa yük altında normal.furmarkta çalışıyor hocam 60 dereceden sonra turbo fan oldu oldu 40-50 arası normal 40 tan aşşağısı çalışmıyordu
fan speed nasıl aççağımı anlamamıştım şimdi açtım hocam 40 a ayarladım
baya bi sistem denedim ettim hocam onları otomatik ayarladığım zaman gene çalışıyordu bunda ilk kez böyle bir şey gördümTamam işte belli bir sıcaklığın altında bazı fanlar çalışmıyor
rx580 candır hocam bütçem kısıtlı olsaydı ya ona geçerdim yada 1080 ti düşünüyordumBenim rx580 bile csde fan açmıyor. Sıcaklık 60-70 civarındaysa yük altında normal.
40 yılda bir gelir böyle kartlar Atatürk gibibaya bi sistem denedim ettim hocam onları otomatik ayarladığım zaman gene çalışıyordu bunda ilk kez böyle bir şey gördüm
rx580 candır hocam bütçem kısıtlı olsaydı ya ona geçerdim yada 1080 ti düşünüyordum
gene bir adet gelsin rtx olanından40 yılda bir gelir böyle kartlar Atatürk gibi
Bak orada en altta A tuşu var bas ona kaydet de sonra açılıcak fan ayarı menüsü. eğer yine olmazsa yanındaki yani sağındakine bas dene.Alıntıyı görüntüleAyarları böyleydi dokunmadım etmedim driverda güncel ama cs de örneğin maçın ortasında şimdi 3 kere attı ondan önce forza horizon 5 in açılışta hep attı napabilirim yardımcı olabilcek varmı
oldu hocam teşekkür ederim sizce 40 iyi mi? pekiBak orada en altta A tuşu var bas ona kaydet de sonra açılıcak fan ayarı menüsü. eğer yine olmazsa yanındaki yani sağındakine bas dene.
%60 ideldir fakat sıcaklıkları takip edip ona göre ayarlasam iyi olur 65-70 derece arası olması yeterli tam yükte.oldu hocam teşekkür ederim sizce 40 iyi mi? peki
anladım hocam yaptım 60 teşekkür ederim%60 ideldir fakat sıcaklıkları takip edip ona göre ayarlasam iyi olur 65-70 derece arası olması yeterli tam yükte.