Dediğim gibi sıcaklıklara göre yaparsan daha iyi olur ekran kartı max 70 derecede çalışacak şekilde tabi tam yükte iken değerleri söylüyorum fanı ona göre ayarla ama tahminimde %60-70 yeterli olur.anladım hocam yaptım 60 teşekkür ederim
Dediğim gibi sıcaklıklara göre yaparsan daha iyi olur ekran kartı max 70 derecede çalışacak şekilde tabi tam yükte iken değerleri söylüyorum fanı ona göre ayarla ama tahminimde %60-70 yeterli olur.anladım hocam yaptım 60 teşekkür ederim
anladım hocam bi sorum daha var i9-13900k işlemcim var macunu kurumuş 5 aydır cihaz çalışmadığı için ama temiz tutuldu içi vb. 1 hafta sonra yaptırsam macununu bir sorun olurmu ama forza ultra - ekstrem grafiklerde vb. fps oyunları düşükte ama simulasyon oyunları ultrada oynuyorum yanma durumu olurmuDediğim gibi sıcaklıklara göre yaparsan daha iyi olur ekran kartı max 70 derecede çalışacak şekilde tabi tam yükte iken değerleri söylüyorum fanı ona göre ayarla ama tahminimde %60-70 yeterli olur.
Eğer 90 derece ve üzerine çıkıyorsa sıkıntı arz eder.anladım hocam bi sorum daha var i9-13900k işlemcim var macunu kurumuş 5 aydır cihaz çalışmadığı için ama temiz tutuldu içi vb. 1 hafta sonra yaptırsam macununu bir sorun olurmu ama forza ultra - ekstrem grafiklerde vb. fps oyunları düşükte ama simulasyon oyunları ultrada oynuyorum yanma durumu olurmu
hocam çıkıyordu 32 çekirdeğini kullanayımmı sizceEğer 90 derece ve üzerine çıkıyorsa sıkıntı arz eder.
16 çekirdek aktif ettimhocam çıkıyordu 32 çekirdeğini kullanayımmı sizce
100-110 derecelerdi görüyordu şimdi fanları fulledim sıvı soğutmanın 3 gündür 70-90 arası oynuyor forzada bi 95 gördü fanları full haliyle hocam