Neler Yeni

Çözüldü✓ Rtx 3070 ti fps neden bukadar düşük

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,468
İsim
Hakan
+ olarak konu ile alakasız bir şey sorabilirmiyim benim şuan sistemimde sadece 500gb ssd var ve bugün 2tane hdd gelicek bana.Ancak kasaya baktığımda sanki sadece 1 tane hdd yeri görüyüyorum fakat başka forumlarda gördüm her ankartta en az 2 den fazla sata yeri oluyormuş benim anakartımda da varmı bu yani 2 hdd yi birden takabilirmiyim sistemime ?
6 tane olması lazım, GTA da.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,468
İsim
Hakan
Yani bu sata yeri kasa ile alakalı değil dimi çünkü kasanın sağ tarafından baktığımda hiç takamya yer yok gibiydi de
Kasanızda braket olması lazım, HDD üzerine girişleri psu ve anakartla gelen kabloları takacaksınız.

HSENX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hüseyin ŞEN
Merhaba arkadaşlar Rtx 3070 ti + ryzen 5 5600x sistemimde cs go da 500 ile 900 arası ,fifa da 250 300 fps alıyorum fakat metro last light ta bu fps ler şaka gibi metro exodus ta file sistemin 150 civarı alması gerekiyor nasıl çözebilirim.Ayrıca oyunu yeni indirdim stamden bitirmiştim fakat yeniden başlamak için türkçe yama indirdim etki eder mi? bilmiyorum.

Fps lerin fotoğrafını atacaktım fakat halledemedim ortalama 40 50 arası :D

Bu arada geforge experience driverları güncel.
Hocam bilgi amaçlı paylaşıyorum Rtx 3070 ve 5600x işlemcili sistemim

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Hocam bilgi amaçlı paylaşıyorum Rtx 3070 ve 5600x işlemcili sistemim

Aynen hocam hemde ebnim oynadığım metro redux yani daha eski bir oyun ama ona nazaran 30,40 gibi fps ler alıyorum sadece o oyunda ama artık oyunu silip yeniden yükleyeceğim yada türkçe yamayı falan kaldıracağım anlayamadım tam. Hatta baktım epic games te de varmış steam den sildim oyunu bir de epic games ten deyineceğim şimdi

HSENX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hüseyin ŞEN
Aynen hocam hemde ebnim oynadığım metro redux yani daha eski bir oyun ama ona nazaran 30,40 gibi fps ler alıyorum sadece o oyunda ama artık oyunu silip yeniden yükleyeceğim yada türkçe yamayı falan kaldıracağım anlayamadım tam
Oyunu kaldır - kur bence daha sağlıklı sonuç elde edebilrsin .

Top Bottom