Öneri RTX 3070 Ti İçin İşlemci Önerisi

TayfunBey

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
4200
rtx 3070 ti için işlemci önerisi arıyorumda intel yada ryzen farketmez hangisi daha iyi performans verirse benim kârıma fiyat bandım 4000 tl civarı hocam çok az aşabilirim ( öneri 5k lık ta olabilir sonuçta indirim kovaliyicam düşme ihtimali olanlarıda öneri yapabilirsiniz ) teşekkür ederim şimdiden saygılar.

rtx 3070 ti için işlemci önerisi arıyorumda intel yada ryzen farketmez hangisi daha iyi performans verirse benim kârıma fiyat bandım 4000 TL civarı hocam çok az aşabilirim ( öneri 5k lık ta olabilir sonuçta indirim kovaliyicam düşme ihtimali olanlarıda öneri yapabilirsiniz ) teşekkür ederim şimdiden saygılar.
Oyun içinse intel biraz daha mantıklı.
Amd isterseniz 5600x o bütçeye iyi olur

rtx 3070 ti için işlemci önerisi arıyorumda intel yada ryzen farketmez hangisi daha iyi performans verirse benim kârıma fiyat bandım 4000 TL civarı hocam çok az aşabilirim ( öneri 5k lık ta olabilir sonuçta indirim kovaliyicam düşme ihtimali olanlarıda öneri yapabilirsiniz ) teşekkür ederim şimdiden saygılar.
Rekabetçi oyunlar için (Valorant vs) R5 5600 alınabilir.

Onun dışında İ5 12400F iyi işlemcidir.

ryzen 7 serisi varmı böyle önerebileceğiniz yada intel i7 amacım güzel fiyata en iyisini almak ama malum işte sizin dediklerinizden başka söyleyen yok 🥲

ryzen 7 serisi varmı böyle önerebileceğiniz yada intel i7 amacım güzel fiyata en iyisini almak ama malum işte sizin dediklerinizden başka söyleyen yok 🥲
2. el de elbette var ama sıfır olarak max 5600x veya 12400f

Anakartın nedir ?

Sahibinden.com üzerinden İ7 10700K alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,743
Üyeler
188,308
Son üye
akyiit
Geri