RTX 3070Ti mı RX 6800XT

3070ti' ın rakibi anca RX 6800 olur onu da bi tık geçiyor o kadar.

AMD Ray Tracing ve DLSS konusunda biraz geride değil mi ileride düzeltilir mi
DLSS rakibi teknolojisini sunmuştu tabi geliştirilmeye ihtiyacı var ama geliştirilince dlss ile rakip olucakları kesin ray tracing konusunda geride sizin tercihiniz ben rtxsiz yapamıyorum diyorsanız nvidia performansı fazla olsun diyorsanız amd

Rtx 3070ti Dlss Rtx Optimize drivar sorunu yok bence 3070ti.

Çok nadir de olsa 3070ti bazı noktalarda önde arkadaşların saf güç dediği şeylerde amd nvdia yı tokatlıyor.
3070ti 6800 xt kıyaslayınca çoook kötü bir gpu değil bilginize.Bence 3070ti pazarı daha iyi alsat yaparken zorlanmazsınız ilerde satıp upgrade edilebilir bile.

RX 6800 XT leri RX 6900 XT lerden daha pahalı görüyorum.

RX 6900 XT alma imkanın varsa RX 6900 XT

Eğer ikisinden birisiyse RX 6800 XT Parçalar

6800XT özelliklerini 3070ti özelliklerini vs göreceğim bir link var mı
Birinde dlss ve ray tracing var birinde saf güç var işte başka pek bi özelliği yok birbirinden farklı olarak, rtx voice gibi şeyler de var ama onları nerdeyse kimse kullanmıyor

Birinde dlss ve ray tracing var birinde saf güç var işte başka pek bi özelliği yok birbirinden farklı olarak, rtx voice gibi şeyler de var ama onları nerdeyse kimse kullanmıyor
Şimdi ben RTX olmadan oynayamam diyecek biri değilim ama yinede güzel DLSS çok iyi doğru bir oyun testi varsa izlemek isterim ama bir de 5600x ve rx 6800xt 2k darboğaz olur mu

Geri