RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,867
3070ti' ın rakibi anca RX 6800 olur onu da bi tık geçiyor o kadar.
DLSS rakibi teknolojisini sunmuştu tabi geliştirilmeye ihtiyacı var ama geliştirilince dlss ile rakip olucakları kesin ray tracing konusunda geride sizin tercihiniz ben rtxsiz yapamıyorum diyorsanız nvidia performansı fazla olsun diyorsanız amdAMD Ray Tracing ve DLSS konusunda biraz geride değil mi ileride düzeltilir mi
EvetAMD Ray Tracing ve DLSS konusunda biraz geride değil mi ileride düzeltilir mi
RX 6800XTBir amca yurtdışından ekran kartı getirtebilirmiş.Eğer fiyat farkı çok olmazsa hangisini alayım RX 6800XT mi 3070Ti mı
6800XT özelliklerini 3070ti özelliklerini vs göreceğim bir link var mı6800 xt tabi ki çok net tartışmaya açık bile değil
Birinde dlss ve ray tracing var birinde saf güç var işte başka pek bi özelliği yok birbirinden farklı olarak, rtx voice gibi şeyler de var ama onları nerdeyse kimse kullanmıyor6800XT özelliklerini 3070ti özelliklerini vs göreceğim bir link var mı
Şimdi ben RTX olmadan oynayamam diyecek biri değilim ama yinede güzel DLSS çok iyi doğru bir oyun testi varsa izlemek isterim ama bir de 5600x ve rx 6800xt 2k darboğaz olur muBirinde dlss ve ray tracing var birinde saf güç var işte başka pek bi özelliği yok birbirinden farklı olarak, rtx voice gibi şeyler de var ama onları nerdeyse kimse kullanmıyor