tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
13Kaça mesela ... 14 e mi 13 e mi?
13Kaça mesela ... 14 e mi 13 e mi?
Bence 13 indirimli fiyat değil, olması gereken fiyat
Hocam konudan alakasız ama 8999tlye Sapphire nitro plus 6700xt aldım sinerjiden aldığım fiyata pişman olur muyum sizceBence pek beklemeyin. Beklemek akıl karı değil bu dönemde. Doların ne olacağı bilinmiyor. Bir sabah bakarız dolar 20 TL olmuş.
Senceyle olmuyor malesef hocamBence 13 indirimli fiyat değil, olması gereken fiyat
Hayır, gayet güzel tercih. Fiyatı da iyi. Hayırlı olsun.Hocam konudan alakasız ama 8999tlye Sapphire nitro plus 6700xt aldım sinerjiden aldığım fiyata pişman olur muyum sizce
bende aldım kart geldi kullanıyorum. Amd nin verdiği oyunlar için Sinerji ile iletişime geçtin mi? Bana maile filan oyun kodu göndermemişler illa telefon edip mi söylemek gerekiyor yoksa kart iade edilir filan diye 14 gün dolduktan sonra mı gönderecekler oyun kodunu?Hocam konudan alakasız ama 8999tlye Sapphire nitro plus 6700xt aldım sinerjiden aldığım fiyata pişman olur muyum sizce
Ben daha sistemi toplayamadim diğer parçaların gelmesini bekliyorum topladıktan sonra bakarımbende aldım kart geldi kullanıyorum. Amd nin verdiği oyunlar için Sinerji ile iletişime geçtin mi? Bana maile filan oyun kodu göndermemişler illa telefon edip mi söylemek gerekiyor yoksa kart iade edilir filan diye 14 gün dolduktan sonra mı gönderecekler oyun kodunu?
TeşekkürlerHayır, gayet güzel tercih. Fiyatı da iyi. Hayırlı olsun.