🔥İndirim N11 - Tık Hızı Kupon Kampanyası

Wasterzhi

80+
Reaksiyon skoru
70
https://www.n11.com/kampanyalar/tik...onanimhaber&utm_medium=cpc&utm_campaign=dhn11

Tık Hızı Kupon Kampanyası aktif oldu arkadaşlar.

333.png

galiba bitti

Bu kuponları kullanabiliyor musunuz? Kupon kapsamında neredeyse hiçbir şey yok ne, sepete ne atsak uygun değil diyor. Gerçekten işe yarar bir şekilde kullanan oldu mu?

Bu kuponları kullanabiliyor musunuz? Kupon kapsamında neredeyse hiçbir şey yok ne, sepete ne atsak uygun değil diyor. Gerçekten işe yarar bir şekilde kullanan oldu mu?
çoğu bilgisayar ürününde geçerli olamdığını gördüm ben ama kıyafet falan alırken kullanabilyodum ki satıcıya da bağlı olması lazım kapmanyaların

çoğu bilgisayar ürününde geçerli olamdığını gördüm ben ama kıyafet falan alırken kullanabilyodum ki satıcıya da bağlı olması lazım kapmanyaların
Belirttiği kategorilerde çok tuhaf. Mesela telefon ve aksesuarları da olmaz diyor, hdmi kablo da olmuyor. Abi komple teknolojinin uzandığı hiçbir şey olmaz de bari. Kırtasiye ürünü falan da yok anca işte bazı markaların tişörtunu falan alabiliyorsun onda da bazen.

uzun süredir neredeyse her gün tık hızı kuponlar çıkıyor zaten, yeni başlamadı.

mevcut indirimi olan ürünlerde kullanılamıyor. Liste fiyatı üzerinden sepete eklenince indirimli olanlarda da kullanılamıyor. Bu kuponlar bazı kategorilerde de geçmiyor. (altın,elektronik,kozmetik kategorileri vs.) ALT LİMİTSİZ olanları hariç maalesef n11 'in bu kuponlarının cezbedici hiçbir tarafı kalmadı YTD

n11 fırsatı etiketli ürünler n11 tarafınan indirim sağlandığı için kuponlar birleştirilemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri