Okuduğunu anlamamak…Herkes en iyisini/pahalısını alacak diye bir şey yok, her şey parasına göre. Adamın sistemi orta seviyeyse neden gidip 6.5-7 bin liraya sıvı soğutma alsın ki? Gereksiz.
Okuduğunu anlamamak…Herkes en iyisini/pahalısını alacak diye bir şey yok, her şey parasına göre. Adamın sistemi orta seviyeyse neden gidip 6.5-7 bin liraya sıvı soğutma alsın ki? Gereksiz.
7800X3DYİ SOĞUTURMUSana özel 400 TL kupon hesabınızda mevcutsa 4.199 TL'ye düşüyor.
Son 6 ayın en düşük fiyatı.
![]()
Cooler Master Masterliquid 360L Core ARGB Siyah Sıvı Soğutma Fiyatları ve Özellikleri
Cooler Master Masterliquid 360L Core ARGB Siyah Sıvı Soğutma en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kupon: https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim
Alıntıyı görüntüle
Farklı bir forumdan alıntı yapıyorum hocam. Rahat şekilde soğutuyor gibi görünüyor;7800X3DYİ SOĞUTURMU
Bana fazla geldi 360mm sıvı soğutmaya göre. Peerlees assassins ile kullanıyorum boşta 45-50 derece oyunlarda maks 70 occt testinde de 85 derece. Sıcaklık değerleri neredeyse aynı gidip de 360mm'ye o kadar para vermek saçma oluyor o zaman.Farklı bir forumdan alıntı yapıyorum hocam. Rahat şekilde soğutuyor gibi görünüyor;
""7800X3D kullanıyorum. Cooler Master 360L Core 360 MM sıvı soğutma ile kullanıyorum. EXPO I açık o kadar başka hiç bir ayarı ellemedim. Boş masaüstünde 40 derece oyunlarda da maks 71 derece gördüm. Bazı oyunlarda 60'ı geçmiyor bile. OCCT testinde maksimum 80 derece oldu ( OCCT de de bi zahmet olsun).""
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.Aldım bakalım, teşekkürler. 4199tlye geldi bana. 400tl kupon tanımlanmış.
Hocam sıvı soğutucuların çoğu High-End hava soğutuculara çok yakın performans veriyor. Sıvı soğutma biraz zevk işi gibi kalıyor.Bana fazla geldi 360mm sıvı soğutmaya göre. Peerlees assassins ile kullanıyorum boşta 45-50 derece oyunlarda maks 70 occt testinde de 85 derece. Sıcaklık değerleri neredeyse aynı gidip de 360mm'ye o kadar para vermek saçma oluyor o zaman.
Aynen öyle hocam. Görüntü ve sessizlik açısından tercih edilebilir bütçe uygunsa ama onun dışında aynı performansı kuleti tipi 7×6 6×6 bakır borulu kule tipilerde verebiliyor zevk meselesi dediğiniz gibi.Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sıvı soğutucuların çoğu High-End hava soğutuculara çok yakın performans veriyor. Sıvı soğutma biraz zevk işi gibi kalıyor.