🔥İndirim Cooler Master Masterliquid 360L Core Sıvı Soğutma - 4.199 TL

CM dan içinde fan olan hiçbir şey almam. Üst seviye termal macunları çok iyi onun dışında sadece adı var, kalite olarak çok daha iyi ve uygun markalar var.

1753946785829.webp

bu kadar cfm ye bu hava basıncı az gibi geldi bana. @Mehmet Yılmaz radyatörler için min 2.0 hava basıncı olmalı diyordu

Sana özel 400 TL kupon hesabınızda mevcutsa 4.199 TL'ye düşüyor.
Son 6 ayın en düşük fiyatı.

Kupon: https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim

Alıntıyı görüntüle
7800X3DYİ SOĞUTURMU

7800X3DYİ SOĞUTURMU
Farklı bir forumdan alıntı yapıyorum hocam. Rahat şekilde soğutuyor gibi görünüyor;
""7800X3D kullanıyorum. Cooler Master 360L Core 360 MM sıvı soğutma ile kullanıyorum. EXPO I açık o kadar başka hiç bir ayarı ellemedim. Boş masaüstünde 40 derece oyunlarda da maks 71 derece gördüm. Bazı oyunlarda 60'ı geçmiyor bile. OCCT testinde maksimum 80 derece oldu ( OCCT de de bi zahmet olsun).""

Farklı bir forumdan alıntı yapıyorum hocam. Rahat şekilde soğutuyor gibi görünüyor;
""7800X3D kullanıyorum. Cooler Master 360L Core 360 MM sıvı soğutma ile kullanıyorum. EXPO I açık o kadar başka hiç bir ayarı ellemedim. Boş masaüstünde 40 derece oyunlarda da maks 71 derece gördüm. Bazı oyunlarda 60'ı geçmiyor bile. OCCT testinde maksimum 80 derece oldu ( OCCT de de bi zahmet olsun).""
Bana fazla geldi 360mm sıvı soğutmaya göre. Peerlees assassins ile kullanıyorum boşta 45-50 derece oyunlarda maks 70 occt testinde de 85 derece. Sıcaklık değerleri neredeyse aynı gidip de 360mm'ye o kadar para vermek saçma oluyor o zaman.

Aldım bakalım, teşekkürler. 4199tlye geldi bana. 400tl kupon tanımlanmış.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana fazla geldi 360mm sıvı soğutmaya göre. Peerlees assassins ile kullanıyorum boşta 45-50 derece oyunlarda maks 70 occt testinde de 85 derece. Sıcaklık değerleri neredeyse aynı gidip de 360mm'ye o kadar para vermek saçma oluyor o zaman.
Hocam sıvı soğutucuların çoğu High-End hava soğutuculara çok yakın performans veriyor. Sıvı soğutma biraz zevk işi gibi kalıyor.

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sıvı soğutucuların çoğu High-End hava soğutuculara çok yakın performans veriyor. Sıvı soğutma biraz zevk işi gibi kalıyor.
Aynen öyle hocam. Görüntü ve sessizlik açısından tercih edilebilir bütçe uygunsa ama onun dışında aynı performansı kuleti tipi 7×6 6×6 bakır borulu kule tipilerde verebiliyor zevk meselesi dediğiniz gibi.

Geri