🔥İndirim Samsung Galaxy S24+ 12 GB 256 GB 38729 TL

şuan bu fiyata tercih edilir mi? bir arkadaş için alacağız, aslında düz s24 istiyordu ama plus bu fiyata sanki daha mantıklı gibi :unsure:

PC'den denedim şu an. Kendi hesabımdaki kuponu kullandım, ayrıca linkten 100 TL kupon alıp kullandım ve uyguladı. Kupon sistemi garip işliyor biraz. Ayarlardan güvenlik ayarları konusunda, önbelleği temizleme konusunda bahseden kullanıcılar vardı, uygulamayı güncellemek de iş görebilir (eğer ki mobilde de olmuyorsa ve denenirse).
Hocam telefondan anlıyorsanız yd veya marka takıntım yok içerik üretmek için (e ticaret foto video) lazizm bana f/p bişey 20 25 civarı yd bişey alayım diyorum ya da taksitli telefon varsa (sözde var dediler ama bende taksit çıkmıyor ) öyle bişey de olabilir

Hocam telefondan anlıyorsanız yd veya marka takıntım yok içerik üretmek için (e ticaret foto video) lazizm bana f/p bişey 20 25 civarı yd bişey alayım diyorum
Yurt dışı tarafını fazla bilmiyorum ancak bulunabilirse S23 Ultra veya S24 Ultra'ya bakılabilir. Android tarafında Samsung'un kamera ve video performansı yıllardan beridir belliyken bir de içerik üretimi konusunda da diğerlerine göre daha fazla iş görebilir. Taksit en fazla 3 ay oluyor 20000TL üstünde, istisnai bir durum varsa fikrim yok.

Yurt dışı tarafını fazla bilmiyorum ancak bulunabilirse S23 Ultra veya S24 Ultra'ya bakılabilir. Android tarafında Samsung'un kamera ve video performansı yıllardan beridir belliyken bir de içerik üretimi konusunda da diğerlerine göre daha fazla iş görebilir. Taksit en fazla 3 ay oluyor 20000TL üstünde, istisnai bir durum varsa fikrim yok.
Hangi karta 3 taksit oluyor

Yazın 29k ya 24 ultra aldım 5 k ya server yaptırdım 34 e geldi.Şu an server açık mı bilmiyorum ama araştırıp yd alabilirsiniz

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Görseldeki kuponla, görseldeki fiyata geliyor. Kupon değişirse sorun olmaz, genelde akşam saatlerinde 2500 TL kuponu veriyor.
MediaMarkt satıcılı, mor renkli ilanda geçerlidir.
sipariş verdik 38729 TL'ye, arkadaş için aldık umarım pişman etmez :) hayırlısı olsun

Kimse kusura bakmasın ama Ultra almadığın sürece S24, S24 FE ve S24 Plus modellerinin birbirleri arasında ciddi bir fark görmüyorum. Ucuz yoldan S24 FE alıp geçerim ben olsam gidip fazladan 15K para vermem.

Hocam telefondan anlıyorsanız yd veya marka takıntım yok içerik üretmek için (e ticaret foto video) lazizm bana f/p bişey 20 25 civarı yd bişey alayım diyorum ya da taksitli telefon varsa (sözde var dediler ama bende taksit çıkmıyor ) öyle bişey de olabilir
Samsung'un YD'sine artık bulaşılmaz. Eskiden olsa YD al geç derdim ama şimdi Server atılanlarda cortluyor arada 1 ve ucuz bişey de değil server attırmak. YD alıp imein cortlamama ihtimalide var ama gereksiz risk bilemiyorum

Samsung'un YD'sine artık bulaşılmaz. Eskiden olsa YD al geç derdim ama şimdi Server atılanlarda cortluyor arada 1 ve ucuz bişey de değil server attırmak. YD alıp imein cortlamama ihtimalide var ama gereksiz risk bilemiyorum
Hocam ne gibi bir cortlama bu konuda bir sorun yaşadınız sanırım ya da yeterli bilginiz yok. S24 serisi için server şu anda kapalı açık iken yaptırdım problemsiz kullanıyorum.Server pahalı bir şey de değil imeiyi siz verdiğiniz sürece hiç bir sıkıntı da çıkmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal kayıt 45 bin tl şu an server açılınca 7k 8k bandında olur.Kayıt yapılmasa bile mayısın başında yd aldığınız taktirde gelecek senenin Eylül ayına kadar kayıt ettirmeden kapanmadan kullanabiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultra serileri çok pahalı plus ve düz modeller de a serisi ile aynı görünüyor bence ultra yd almak çok daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,765
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri