Hocam telefondan anlıyorsanız yd veya marka takıntım yok içerik üretmek için (e ticaret foto video) lazizm bana f/p bişey 20 25 civarı yd bişey alayım diyorum ya da taksitli telefon varsa (sözde var dediler ama bende taksit çıkmıyor ) öyle bişey de olabilirPC'den denedim şu an. Kendi hesabımdaki kuponu kullandım, ayrıca linkten 100 TL kupon alıp kullandım ve uyguladı. Kupon sistemi garip işliyor biraz. Ayarlardan güvenlik ayarları konusunda, önbelleği temizleme konusunda bahseden kullanıcılar vardı, uygulamayı güncellemek de iş görebilir (eğer ki mobilde de olmuyorsa ve denenirse).
Yurt dışı tarafını fazla bilmiyorum ancak bulunabilirse S23 Ultra veya S24 Ultra'ya bakılabilir. Android tarafında Samsung'un kamera ve video performansı yıllardan beridir belliyken bir de içerik üretimi konusunda da diğerlerine göre daha fazla iş görebilir. Taksit en fazla 3 ay oluyor 20000TL üstünde, istisnai bir durum varsa fikrim yok.Hocam telefondan anlıyorsanız yd veya marka takıntım yok içerik üretmek için (e ticaret foto video) lazizm bana f/p bişey 20 25 civarı yd bişey alayım diyorum
Hangi karta 3 taksit oluyorYurt dışı tarafını fazla bilmiyorum ancak bulunabilirse S23 Ultra veya S24 Ultra'ya bakılabilir. Android tarafında Samsung'un kamera ve video performansı yıllardan beridir belliyken bir de içerik üretimi konusunda da diğerlerine göre daha fazla iş görebilir. Taksit en fazla 3 ay oluyor 20000TL üstünde, istisnai bir durum varsa fikrim yok.
Her karta oluyor olması gerek. Satılan ürün hangi sitede satılıyorsa ve o site de hangi karta destek veriyorsa o kart görünür, bu konuda istisna olmuyor genel olarak.Hangi karta 3 taksit oluyor
sipariş verdik 38729 TL'ye, arkadaş için aldık umarım pişman etmez![]()
Samsung Galaxy S24+ 12 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mor 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S24+ 12 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mor 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle![]()
Süper Tık Hızı Kuponlar - n11
Süper Tık Hızı Kuponlar ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
Görseldeki kuponla, görseldeki fiyata geliyor. Kupon değişirse sorun olmaz, genelde akşam saatlerinde 2500 TL kuponu veriyor.
MediaMarkt satıcılı, mor renkli ilanda geçerlidir.
Samsung'un YD'sine artık bulaşılmaz. Eskiden olsa YD al geç derdim ama şimdi Server atılanlarda cortluyor arada 1 ve ucuz bişey de değil server attırmak. YD alıp imein cortlamama ihtimalide var ama gereksiz risk bilemiyorumHocam telefondan anlıyorsanız yd veya marka takıntım yok içerik üretmek için (e ticaret foto video) lazizm bana f/p bişey 20 25 civarı yd bişey alayım diyorum ya da taksitli telefon varsa (sözde var dediler ama bende taksit çıkmıyor ) öyle bişey de olabilir
Hocam ne gibi bir cortlama bu konuda bir sorun yaşadınız sanırım ya da yeterli bilginiz yok. S24 serisi için server şu anda kapalı açık iken yaptırdım problemsiz kullanıyorum.Server pahalı bir şey de değil imeiyi siz verdiğiniz sürece hiç bir sıkıntı da çıkmaz.Samsung'un YD'sine artık bulaşılmaz. Eskiden olsa YD al geç derdim ama şimdi Server atılanlarda cortluyor arada 1 ve ucuz bişey de değil server attırmak. YD alıp imein cortlamama ihtimalide var ama gereksiz risk bilemiyorum