Neler Yeni

🔥İndirim N11 - Tık Hızı Kupon Kampanyası

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi
https://www.n11.com/kampanyalar/tik...onanimhaber&utm_medium=cpc&utm_campaign=dhn11

Tık Hızı Kupon Kampanyası aktif oldu arkadaşlar.

333.png

xSparkua.

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
galiba bitti

Maltafana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat Kaçar
Bu kuponları kullanabiliyor musunuz? Kupon kapsamında neredeyse hiçbir şey yok ne, sepete ne atsak uygun değil diyor. Gerçekten işe yarar bir şekilde kullanan oldu mu?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,601
İsim
Emre siyah
Bu kuponları kullanabiliyor musunuz? Kupon kapsamında neredeyse hiçbir şey yok ne, sepete ne atsak uygun değil diyor. Gerçekten işe yarar bir şekilde kullanan oldu mu?
çoğu bilgisayar ürününde geçerli olamdığını gördüm ben ama kıyafet falan alırken kullanabilyodum ki satıcıya da bağlı olması lazım kapmanyaların

Maltafana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat Kaçar
çoğu bilgisayar ürününde geçerli olamdığını gördüm ben ama kıyafet falan alırken kullanabilyodum ki satıcıya da bağlı olması lazım kapmanyaların
Belirttiği kategorilerde çok tuhaf. Mesela telefon ve aksesuarları da olmaz diyor, hdmi kablo da olmuyor. Abi komple teknolojinin uzandığı hiçbir şey olmaz de bari. Kırtasiye ürünü falan da yok anca işte bazı markaların tişörtunu falan alabiliyorsun onda da bazen.

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
uzun süredir neredeyse her gün tık hızı kuponlar çıkıyor zaten, yeni başlamadı.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Efe
mevcut indirimi olan ürünlerde kullanılamıyor. Liste fiyatı üzerinden sepete eklenince indirimli olanlarda da kullanılamıyor. Bu kuponlar bazı kategorilerde de geçmiyor. (altın,elektronik,kozmetik kategorileri vs.) ALT LİMİTSİZ olanları hariç maalesef n11 'in bu kuponlarının cezbedici hiçbir tarafı kalmadı YTD

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
n11 fırsatı etiketli ürünler n11 tarafınan indirim sağlandığı için kuponlar birleştirilemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom