❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria G2 1 TB 1761,59 TL

Bende çektim bitane ihtiyacım yok ama fiyat iyi geldi dursun kenarda teşekkürler paylaşım için

Fiyat iyi ama vatandaki daha iyiydi bu fiyatlara yakın olup, yazma/okuma hızları 2 katiydi nerdeyse

Disk sağlığı işte? Bataryayı alışkanlıktan yazmışım. Hem exercia plus hemde g2 1 tb kullanıcısıyım çok pişmanım rezalet bir disk sağlığı görüyorum. Çok büyük bir hata yapmışım. 2 ayda plus 97 g2 98 sağlığa sahip

Disk sağlığı işte? Bataryayı alışkanlıktan yazmışım. Hem exercia plus hemde g2 1 tb kullanıcısıyım çok pişmanım rezalet bir disk sağlığı görüyorum. Çok büyük bir hata yapmışım. 2 ayda plus 97 g2 98 sağlığa sahip
Bu model sorunlu değil. Yazma sıklığını bilmiyorum ama değerler normal gibi

Bu model sorunlu değil. Yazma sıklığını bilmiyorum ama değerler normal gibi
Plus sıkıntı g2 değil ama 300 gb üstü bir okuma yazma yapmadım. Çok fazla sil yükle durumuda yok. Sonuçta ben cok memnun olamadım (hız v.b hariç) yani uygun fiyata ısınma ve disk sağlığı sıkıntı ama hız olarak gayet maakul ve en ucuzu sayılır. Diğer daha ucuzlar dramsiz

n11 %11 indirim kuponu ile 1674 TL oldu. Nays 100 lira verecek 1574 TL. Yeğenim için aldım. İlk bilgisayarı için son derece yeterli ve f/p oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.

Az daha uğraşsam üstüne para verecekler
1729194088029.png

Orada yazan değerin senin diskinin sağlığı ile hiçbir ilgisinin olmadığını söylesem.

Genelleme yapmayı sevmem ama pek beğenilmeyen James Donkey 120GB sata3 SSD bile sağlık 0 gösterdikten sonra yaklaşık 10 kat daha sorunsuz çalışabilmiş. 300.000GB yazmaya dayanabilmiş ki bu çoğu ev kullanıcısı için 15 - 20 yıl demek. Benim gibi yılda 10.000GB kullanırsan 30 yıl demek. Oradaki değer sadece garanti edilen yazma miktarından düşüyor gerçek ömrü 0 olmuyor. Kioxia o kısımda diğer rakiplerinden daha düşük bir değer yazmışsa sağlık kısımının daha hızlı azaldığını görüyorsun ancak disk ömrü onunla sınırlı değil, çok çok daha uzun götürecek emin ol...

Geri