maviİisyan
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Bende çektim bitane ihtiyacım yok ama fiyat iyi geldi dursun kenarda teşekkürler paylaşım için
O hangisi? Link var mı?Fiyat iyi ama vatandaki daha iyiydi bu fiyatlara yakın olup, yazma/okuma hızları 2 katiydi nerdeyse
Var mi şimdi linki vatanin oradan da alalımFiyat iyi ama vatandaki daha iyiydi bu fiyatlara yakın olup, yazma/okuma hızları 2 katiydi nerdeyse
Batarya mıÇöp batarya sağlığı sorunlu (kronik)
Var mi şimdi linki vatanin oradan da alalım
yok malasef bitti, konu linki https://forum.donanimarsivi.com/konu/kioxia-1tb-exceria-plus-1-782-tl-dram-olan-model.994684/O hangisi? Link var mı?
Disk sağlığı işte? Bataryayı alışkanlıktan yazmışım. Hem exercia plus hemde g2 1 tb kullanıcısıyım çok pişmanım rezalet bir disk sağlığı görüyorum. Çok büyük bir hata yapmışım. 2 ayda plus 97 g2 98 sağlığa sahipBatarya mı
Bu model sorunlu değil. Yazma sıklığını bilmiyorum ama değerler normal gibiDisk sağlığı işte? Bataryayı alışkanlıktan yazmışım. Hem exercia plus hemde g2 1 tb kullanıcısıyım çok pişmanım rezalet bir disk sağlığı görüyorum. Çok büyük bir hata yapmışım. 2 ayda plus 97 g2 98 sağlığa sahip
Plus sıkıntı g2 değil ama 300 gb üstü bir okuma yazma yapmadım. Çok fazla sil yükle durumuda yok. Sonuçta ben cok memnun olamadım (hız v.b hariç) yani uygun fiyata ısınma ve disk sağlığı sıkıntı ama hız olarak gayet maakul ve en ucuzu sayılır. Diğer daha ucuzlar dramsizBu model sorunlu değil. Yazma sıklığını bilmiyorum ama değerler normal gibi
Orada yazan değerin senin diskinin sağlığı ile hiçbir ilgisinin olmadığını söylesem.Disk sağlığı işte? Bataryayı alışkanlıktan yazmışım. Hem exercia plus hemde g2 1 tb kullanıcısıyım çok pişmanım rezalet bir disk sağlığı görüyorum. Çok büyük bir hata yapmışım. 2 ayda plus 97 g2 98 sağlığa sahip