Getir finans cc varsa cc ile faizsiz 9 taksit yapın nays yerine.350₺ getirpara, 120₺ kupon ve 10% nays iadesi ile bedavaya geliyor.
Kredi kartı yoktu da bu taksit olayı her ürüne varsa çıkartıyım.Getir finans cc varsa cc ile faizsiz 9 taksit yapın nays yerine.
Onu bilmiyorum hocam bir bakın. Bunda varsa başka ürünlerde de olur gibi.Kredi kartı yoktu da bu taksit olayı her ürüne varsa çıkartıyım.
Anladığım kadarıyla iyi soğutması olan masaüstü bilgisayarlar için öneriliyor bu ssd. Laptop için alıp ısınma sorunu yaşayan çok kişi varmış.bilmiyorum kusura bakmayın, hp victusta boş slot var laptop uyumlumudur?
Anladım, teşekkürler hocamAnladığım kadarıyla iyi soğutması olan masaüstü bilgisayarlar için öneriliyor bu ssd. Laptop için alıp ısınma sorunu yaşayan çok kişi varmış.
en erken perşembe kargolanır diyor. Mal kaçar derdiyle bakmadan atladık neyse 500 gb var acelesi yokta.3 hafta bekleyen var.Kargoya verilen var mı
Hem nays hem getirpara aynı anda nasıl kullanılıyor?350₺ getirpara, 120₺ kupon ve 10% nays iadesi ile bedavaya geliyor.
Bugün kargoya verildiKargoya verilen var mı