Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria G2 1 TB 1761,59 TL

coolsnow

80+
Orada yazan değerin senin diskinin sağlığı ile hiçbir ilgisinin olmadığını söylesem.

Genelleme yapmayı sevmem ama pek beğenilmeyen James Donkey 120GB sata3 SSD bile sağlık 0 gösterdikten sonra yaklaşık 10 kat daha sorunsuz çalışabilmiş. 300.000GB yazmaya dayanabilmiş ki bu çoğu ev kullanıcısı için 15 - 20 yıl demek. Benim gibi yılda 10.000GB kullanırsan 30 yıl demek. Oradaki değer sadece garanti edilen yazma miktarından düşüyor gerçek ömrü 0 olmuyor. Kioxia o kısımda diğer rakiplerinden daha düşük bir değer yazmışsa sağlık kısımının daha hızlı azaldığını görüyorsun ancak disk ömrü onunla sınırlı değil, çok çok daha uzun götürecek emin ol...
Sağlık sıfır yazan ssd maalesef her an gidebilir. elimde patlayan birkaç markadan sonra (Kioxia, Sandisk) Samsung dışı ssd bakmıyorum.

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
SERHAT ÖZER
Sağlık sıfır yazan ssd maalesef her an gidebilir. elimde patlayan birkaç markadan sonra (Kioxia, Sandisk) Samsung dışı ssd bakmıyorum.
Sağlık olayına çok takılmamak lazım normal kullanıcı benim gibi ayda toplasan video oyun program 300 500 gb kullanımım var. Yılda 4 yada 5 TB
eder. Eğer ayda 10 15 TB kullanıcağın bir aktiviten varsa 1 TB için 4 5 K minimum vereceğin ssd ler mantıklı oalcaktır.Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,536
Üyeler
160,857
Son üye
erdemizm
Top Bottom