Neler Yeni

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1 TB 2803 TL * 2 TB 5452 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Şahin
Bu alinir mi diye soranlar var, hic bilmeyen adam kalmadi mi diyorum cevap veren yok diyorum bilmeyen kişiye bir şey demiyorum zaten lafım farkli anlaşılmış
1743060278909.png

yanlış anlaşılmamış bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk mesajda kullanılabilir yazmıştım çünkü aradaki fark 600 TL, şu an da Renegade ve KC3000 için 6k sabit fiyat ancak Exceria Pro için kupon ve kampanya kullanılabiliyor, bu şekilde 5k civarına gelirse de Exceria Pro alınabilir. Önemli olan aradaki fiyat farkı; %15-%20 fiyat farkı oluştuğunda vermek isteyen verebilir.
dramsız mı peki pro modeli?

bu arada kuponla da en baba 4270 e düşüyor

1743060278909.png

yanlış anlaşılmamış bence

bu arada kuponla da en baba 4270 e düşüyor
pardon 5350

MoonWalk

80+ Bronze
Renegade aldık geçen ay 5.4k ya güldürmeyin. Bir de kc3000 mi bu mu diye soranlar var hiç mi bilen adam kalmadı ben anlamıyorum cevap veren yok kioxia zaten sevmiyorum ucuz değilse gözümde alınacak bir marka değil. Daha iyileri varken.
Belli ki fiyat farkı önemli değil. Değil her ay; her hafta dahi fiyatların değişebildiği de (değiştiği değil değişme ihtimali olduğu) önemli değil.

Dümdüz bakınca da Renegade ve KC3000 yerine 990 Pro alınmalı o zaman, 990 Pro yanında sönüyorlar neticede(?).
Exceria Pro'da DRAM bulunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Şahin
Belli ki fiyat farkı önemli değil. Değil her ay; her hafta dahi fiyatların değişebildiği de (değiştiği değil değişme ihtimali olduğu) önemli değil.

Dümdüz bakınca da Renegade ve KC3000 yerine 990 Pro alınmalı o zaman, 990 Pro yanında sönüyorlar neticede(?).

Fiyat farkının önemli olmadığı kanısında nereden vardın bilmiyorum ama benim burada sormak istediğim kc3000 ile exceria pro arasındaki özellik farkı, aradaki 700 tl lik fiyat farkına değer mi. Para önemli değilse 15 k ya 4tb çekeyim ben hemen

~helloworld

80+ Bronze

Snrjide renegade 2tb 5.9k ?

MoonWalk

80+ Bronze
DRAM bulunuyor mu?
Bulunuyor.
Fiyat farkının önemli olmadığı kanısında nereden vardın bilmiyorum ama benim burada sormak istediğim kc3000 ile exceria pro arasındaki özellik farkı, aradaki 700 tl lik fiyat farkına değer mi. Para önemli değilse 15 k ya 4tb çekeyim ben hemen
Fiyat farkının önemli olup olmadığından ziyade vermek isteyen verebilir, çoğu kullanıcı için de vermek gerekmiyor aradaki farkı, yani vermek isteyen verebilir çünkü ya marka takıntısı olabilir ya parası boldur ya da daha güvenilir görüyordur.
Fiyatından dolayı Exceria Pro denebilir. Kupon ve banka kampanyasıyla 5000TL civarına alınırsa da daha iyi kıvama gelir. Ürünlerin sayısal değerleri fark ediyor ancak pratikte; aynı ürüne biri -a, biri-b, biri-c demiş gibi. Orta ve yüksek segment gibi fark yok aralarında, hepsi yüksek segment ürünler.
Burada da belirtildiği üzere neredeyse aynı ürünler, arada özellik farkı var ancak bunlar daha çok sayısal değerler üzerine, diskler bir nevi aynı ve sadece model adı farklı gibi. Aradaki fiyat farkı, özellik farkına göre yüksek, verilmesine gerek yok ancak KC3000 alındıysa da kullanılabilir. Aradaki fiyat farkı ne kadar açılırsa da Exceria Pro o kadar mantıklı olur. Fiyatının önemli olmadığı konusunda da hangi mesajın alıntılandığına dikkat edin, farklı kullanıcı söz konusu.

Snrjide renegade 2tb 5.9k ?
100 TL düşük koymuşlar satışa. 100 değil 500 olsun, isteyen istediğini alsın. Detayları yazıldı zaten çokça.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Şahin
Teşekkür ederim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağrı Yıldız
Ben 2 TB modelini almak istiyorum ama arkadaşlar kuponla 5k ya falan düşüyor demişler bu kuponu nasıl bulabiliriz acaba

MoonWalk

80+ Bronze
Ben 2 TB modelini almak istiyorum ama arkadaşlar kuponla 5k ya falan düşüyor demişler bu kuponu nasıl bulabiliriz acaba
100TL indirim kuponları olan SELAM100 ve SEPETTE100 kodları ilk alışverişe özel hâlen aktifse bakılabilir.
Tami de kullanılırsa 5102TL yapıyor.

Luner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir kuru
Asrock A520M-HVS bu anakart var arkadaşlar bi tane m.2 slotu da Hikvision 512GB NVMe M.2 bununla dolu. 512gb yetmiyor ssd alacağım var mı tavsiyesi olan konudakiler ya da anakartıma uyumlu en iyi ne ise?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Şahin

MoonWalk

80+ Bronze
Asrock A520M-HVS bu anakart var arkadaşlar bi tane m.2 slotu da Hikvision 512GB NVMe M.2 bununla dolu. 512gb yetmiyor ssd alacağım var mı tavsiyesi olan konudakiler ya da anakartıma uyumlu en iyi ne ise?
Anakartla alakalı ve konuyla alakalı detaylar olduğundan dahili depolama kısmında konu açarsanız daha detaylı yazılabilir.

Top Bottom