Neler Yeni

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1 TB 2803 TL * 2 TB 5452 TL

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Tayfun Balım
renegade'in tam model adı nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi gördüm daha tuzluymuş

aradaki 700 tl lik farka değer mi? iade etmeyi düşünüyorum açıkçası.
Kingston fury renegade idi eski adı. İsim değişikliği yapıldı Kingston renegade oldu.
Yazma ömrü hepsinden iyi.

Günlük kullanıcıysanız dram meselesine çok da takılmayın. Wd sn770 i 2. Ssd olarak kullanıyorum, dram değil hmb önbellek mevcut, içine oyun kurdum hiçbir sorun olmadan çalışıyor.

1. Ssd fury renegade(10/10)

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin
Kingston fury renegade idi eski adı. İsim değişikliği yapıldı Kingston renegade oldu.
Yazma ömrü hepsinden iyi.

Günlük kullanıcıysanız dram meselesine çok da takılmayın. Wd sn770 i 2. Ssd olarak kullanıyorum, dram değil hmb önbellek mevcut, içine oyun kurdum hiçbir sorun olmadan çalışıyor.

1. Ssd fury renegade(10/10)
Günlük değil de yük altında kullanacağım.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Tayfun Balım
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin
Fiyatından dolayı Exceria Pro denebilir. Kupon ve banka kampanyasıyla 5000TL civarına alınırsa da daha iyi kıvama gelir. Ürünlerin sayısal değerleri fark ediyor ancak pratikte; aynı ürüne biri -a, biri-b, biri-c demiş gibi. Orta ve yüksek segment gibi fark yok aralarında, hepsi yüksek segment ürünler.
elbette aralarında ufak tefek fark olacak. yukarıda da sormuştum aradaki fark 700 tl eder mi? önemli olan bu

Dram şart o zaman.
Kc3000
Renegade
Samsung 980/990 pro gibi modellere bakın. Hangisi ucuzsa onu alın geçin.
exceria plus da dram yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin

~helloworld

80+ Bronze
Renegade aldık geçen ay 5.4k ya güldürmeyin. Bir de kc3000 mi bu mu diye soranlar var hiç mi bilen adam kalmadı ben anlamıyorum cevap veren yok kioxia zaten sevmiyorum ucuz değilse gözümde alınacak bir marka değil. Daha iyileri varken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin
Renegade aldık geçen ay 5.4k ya güldürmeyin. Bir de kc3000 mi bu mu diye soranlar var hiç mi bilen adam kalmadı ben anlamıyorum cevap veren yok kioxia zaten sevmiyorum ucuz değilse gözümde alınacak bir marka değil. Daha iyileri varken.
Neye gülüyorsun hocam, sitcom mu burası. Bilmediğimiz için danışıyoruz ya?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,599
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin

~helloworld

80+ Bronze
Neye gülüyorsun hocam, sitcom mu burası. Bilmediğimiz için danışıyoruz ya?
Bu alinir mi diye soranlar var, hic bilmeyen adam kalmadi mi diyorum cevap veren yok diyorum bilmeyen kişiye bir şey demiyorum zaten lafım farkli anlaşılmış

MoonWalk

80+ Bronze
elbette aralarında ufak tefek fark olacak. yukarıda da sormuştum aradaki fark 700 tl eder mi? önemli olan bu
İlk mesajda kullanılabilir yazmıştım çünkü aradaki fark 600 TL, şu an da Renegade ve KC3000 için 6k sabit fiyat ancak Exceria Pro için kupon ve kampanya kullanılabiliyor, bu şekilde 5k civarına gelirse de Exceria Pro alınabilir. Önemli olan aradaki fiyat farkı; %15-%20 fiyat farkı oluştuğunda vermek isteyen verebilir.

Top Bottom