🔥İndirim Kioxia 1tb M2 Excerıa Pro Nvme Ssd 7300/6400mb Lse10z001tg8 2763 TL

Arkadaşlar sizce kioxianın heatsink modelimi yoksa bu ssdmi anakartımda sogutuculu zaten bir tane var bunu alırsam sogutucu kullanmama gerek varmı
Anakartın kendi m2 soğutucu bloğu varsa ve boştaysa heatsinkli SSD almana gerek yok anakartın ssd soğutması yeterli olur. Günlük kullanımda ve oyunlarda zaten aşırı ısınmaz, sadece yoğun ve yüksek boyut dosyaların transferi esnasında çok ısınır ve hız düşmesine sebep olur o kadar.

SMS200 koduyla 1500 e 200 var şuan 2500 e geliyor ama kazı kazanı da bekleyebilirsiniz akşama 250 ya da belki 500 kodlar gelir
sabah sms gelmisti su 200luk kod icin, geciktigim icin kodun tukendigini belirtti.

bende dun ilk mesajlarda hatirlattiginiz kazi kazani bekledim, ilk hesaba 100 ikinciye 500 verdi.
Sirf konu sahibine ve en yararli cevap olarak size tesekkur etmek icin forma geldim yazdim. Ogluma lazimdi cok cok iyi denk gelmis oldu

keske adediniz cogalsa :love:

Anakartın kendi m2 soğutucu bloğu varsa ve boştaysa heatsinkli SSD almana gerek yok anakartın ssd soğutması yeterli olur. Günlük kullanımda ve oyunlarda zaten aşırı ısınmaz, sadece yoğun ve yüksek boyut dosyaların transferi esnasında çok ısınır ve hız düşmesine sebep olur o kadar.
anakartımda iki slot var birisinde 2 tb g2 plus var bunda anakartın soğutucu bloğu takılı oyunları buraya yüklüyorum pro modelını alırsam wındows ve programları kuracağım bir kaç küçük boyutlu oyun birde

anakartımda iki slot var birisinde 2 tb g2 plus var bunda anakartın soğutucu bloğu takılı oyunları buraya yüklüyorum pro modelını alırsam wındows ve programları kuracağım bir kaç küçük boyutlu oyun birde
Pro daha çok ısınır proyu soğutuculu slota takıp kullanabilirsiniz bence, diğeri de sadece oyun kurarken ısınıp yavaşlar, ama hergün oyun silip kurmuyosanız çok etkisi olmaz. Oyun içi zaten hiç farketmez, ısınıp hız kesme yapsa bile oyunda fark edemezsiniz bunu.

sabah sms gelmisti su 200luk kod icin, geciktigim icin kodun tukendigini belirtti.

bende dun ilk mesajlarda hatirlattiginiz kazi kazani bekledim, ilk hesaba 100 ikinciye 500 verdi.
Sirf konu sahibine ve en yararli cevap olarak size tesekkur etmek icin forma geldim yazdim. Ogluma lazimdi cok cok iyi denk gelmis oldu

keske adediniz cogalsa :love:
Çok sevindim hocam güle güle kullansın

g2 plus 2tb suan bende kullaniyorum, once bosta denedim, kullanima girdigi gibi isi 60in uzerine cikiyor. pasif bir sogutma yeterli oldu. full yukte 49u gecmiyor. mutkala bi sogutucu alip takmanizi oneririm. hazirdakinde de proya kullanirisniz, daha cok isinacagindan eminim

Dönem içi en ucuz fiyatına baya yakın ihtiyaci olanlar için güzel fırsat
YAZ200 koduyla fiyatı görselde.

1752002075635.webp

Kazı kazandan 400 tl geldi, peşin fiyatına 3 taksitle 2315 tl ye aldım. Kc3000 amazonda 3k ya geliyordu onu kaçırınca çok pişman oldum, bunu da kaçırmayayım diye aldım direkt valla 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan
Geri