Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Dualsense 1640₺ (TEŞHİR)

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
olsa bıde ben alsam pcde kullanırdım :(
PC de dualsense her oyunda uyumlu değil eskisine göre daha iyi steam desteği vs geldi de xbox gibi değil bazen tanımıyor mesela windows stabil değil kasım indirimlerinde xbox kolu almanı tavsiye ederim. Xbox kolu tamemen uyumlu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
8bitdo ne kadar iyidir konforludur bilmiyorum ama gamepass geldiğinden beri xbox oyun kolu bilgisayarda çok iyi çalışıyor, ben sorun yaşadığım oyun hatırlamıyorum dualsense de ise sorun yaşadığım oyunlar oldu.
Olmadı aliexpressten aldığım garip bi bt kol var 500e satmaya çalışayım Kasım indirimlerindede 1700e indirimlerle felan Xbox kolu yapistirabilirsem alayım

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
Bu yorumu kenara not alıyorum hadi bakalım inerse alıcam 😃
kasım indirimlerinde kesin 2k altına inmesi lazım yanılmıyorsam seneye yeni nesili de gelecek elden çıkarmaları lazım dolar buralarda seyrederse diye de not düşeyim çünkü dolar bir anda %20-30 yükselir yanılmış olurum haliyle

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Ahmet
kasım indirimlerinde kesin 2k altına inmesi lazım yanılmıyorsam seneye yeni nesili de gelecek elden çıkarmaları lazım dolar buralarda seyrederse diye de not düşeyim çünkü dolar bir anda %20-30 yükselir yanılmış olurum haliyle
Tamamdır hocam kasımda hatırlatacagım :)

Top Bottom