- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok aşırı büyük bir FPS farkı yaratır mıHangi versiyonu? 3080 olanı 165W 3080Ti olanı 175W olarak gördüm ben.
Çok aşırı büyük bir FPS farkı yaratır mıHangi versiyonu? 3080 olanı 165W 3080Ti olanı 175W olarak gördüm ben.
Hayır aralarında sadece 10W var max 1-2 FPS oynarÇok aşırı büyük bir FPS farkı yaratır mı
3080 ti ile 2k oynama hayalime kavuşur muyimHayır aralarında sadece 10W var max 1-2 FPS oynar
Test aramaya çalıştım fakat bir sonuca varamadım o GPU ile 2K oynayabilmeniz gerekiyor zaten muhtemelen DLSS teknolojisinide kullanacaksınız ben oynayabileceğinizi düşünüyorum3080 ti ile 2k oynama hayalime kavuşur muyim
TmmTest aramaya çalıştım fakat bir sonuca varamadım o GPU ile 2K oynayabilmeniz gerekiyor zaten muhtemelen DLSS teknolojisinide kullanacaksınız ben oynayabileceğinizi düşünüyorum
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi gecelerTest aramaya çalıştım fakat bir sonuca varamadım o GPU ile 2K oynayabilmeniz gerekiyor zaten muhtemelen DLSS teknolojisinide kullanacaksınız ben oynayabileceğinizi düşünüyorum
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi gecelerGüzel cihaz, 165W da iş görür en azından masaüstü 3070 gücü verir gibi.
3070 TI modelinin 2k test sonuçlarını buldum sizlere karar verme açısında yardımcı olacaktırTmm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi geceler
Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum da Rtx 3080 laptop mu Rtx 4060 li bir laptop mu daha iyidir amacın 1080-1440p ultra dlss açık RTX Acik oyun oynamak Rtx 4060 Dlss 3.0 Rtx 3080 dlss 2.0. Bu durumda hangi ekran kartı daha iyidir