RTX 3080 mi RX9060XT mi

hangisi

• rtx3080

Oylar: 0 0.0%
  • rx9060xt

Oylar: 5 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

ledunha

80+
Reaksiyon skoru
63
hacılar selamlar bende suan asus tuf rtx3080 var 10gb, sizce kapalı kutu sapphire pulse rx9060xt 16gb ile takaslasam mı güc olarak daha gucsuz ama temiz kapalı kart ordan kafam rahat eder diye dusunuyorum. benim kartta guvenlik etiketide yok ilerde satarken etiketli daha rahat ettirir gibi

hacılar selamlar bende suan asus tuf rtx3080 var 10gb, sizce kapalı kutu sapphire pulse rx9060xt 16gb ile takaslasam mı güc olarak daha gucsuz ama temiz kapalı kart ordan kafam rahat eder diye dusunuyorum. benim kartta guvenlik etiketide yok ilerde satarken etiketli daha rahat ettirir gibi
Saf güç olarak bilemiyorum ama teknoloji olsun VRAM olsun geleceği olsun takas etmek bayağı mantıklı geldi bana

Saf güç olarak bilemiyorum ama teknoloji olsun VRAM olsun geleceği olsun takas etmek bayağı mantıklı geldi bana
banada hocam ya aklıma yattı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

watt degeri olarakta cok dusuk geldi bana, daha soguk ve sessiz calısır gibime geliyor, deneyimi olanlar vs varsa yazbilirse sevinirim kimi etiketleyecegimi bilmiyorum

banada hocam ya aklıma yattı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

watt degeri olarakta cok dusuk geldi bana, daha soguk ve sessiz calısır gibime geliyor, deneyimi olanlar vs varsa yazbilirse sevinirim kimi etiketleyecegimi bilmiyorum
Baya mantıklı aslında,3080in ederi Max 10k felan ikinci elde birde eskidi artık,9060xt hem yeni hemde sifirlari 19k felan üstelik 16 GB VRAM ve yeni teknolojilerde cabası

hacılar selamlar bende suan asus tuf rtx3080 var 10gb, sizce kapalı kutu sapphire pulse rx9060xt 16gb ile takaslasam mı güc olarak daha gucsuz ama temiz kapalı katrt ordan kafam rahat eder diye dusunuyorum. benim kartta guvenlik etiketide yok ilerde satarken etiketli daha rahat ettirir gibi
sorumu bu hocam kaçırmadan takas edin

Geri