aorus al dedik sana.Arkadaşlar öncelikle mrb herkese mutlu yıllar dilerim.
Rtx 3080 suprim kart mevcut sıcaklık değerleri mevcut kartı yeni aldım bayadır yatmaktaymış ve kart hiç açılmamış. Değerler normal mi sizce? Oyunlarda ortamda sıcak ise 78-79 civarı görüyor, bakıma vs gerek var mı?
Alıntıyı görüntüle
1500 galiba hatırlamıyorum belki o kadar yoktur%50 fan hızı düşük değil'mi kaç rpm'de çalışıyor.
1500 galiba hatırlamıyorum belki o kada%50 fan hızı düşük değil'mi kaç rpm'de çalışıyor.
Aorus aldım ama o daha çok ısınıyoraorus al dedik sana.
Oyun ayarları yüksek dlss kapalı ve 1440pde olsa bile yüksek geldi. 3080 rogda 73dereceyi geçmedim. Güncel olarak da 3090rog kullanıyorum 73-75 arası dediğim şekilde ayarlarda. Suprim de tepe modellerden 76-77 görebilir dlss kapalı ayarlarda. Ama düşük grafikler ve 1080p ise ya kasan çok berbat ya da bakım istiyor.Arkadaşlar öncelikle mrb herkese mutlu yıllar dilerim.
Rtx 3080 suprim kart mevcut sıcaklık değerleri mevcut kartı yeni aldım bayadır yatmaktaymış ve kart hiç açılmamış. Değerler normal mi sizce? Oyunlarda ortamda sıcak ise 78-79 civarı görüyor, bakıma vs gerek var mı?
Alıntıyı görüntüle
Kasa mesh kapak açık iken 2 derece farkediyor ultra ayarlarda oynuyorum bideOyun ayarları yüksek dlss kapalı ve 1440pde olsa bile yüksek geldi. 3080 rogda 73dereceyi geçmedim. Güncel olarak da 3090rog kullanıyorum 73-75 arası dediğim şekilde ayarlarda. Suprim de tepe modellerden 76-77 görebilir dlss kapalı ayarlarda. Ama düşük grafikler ve 1080p ise ya kasan çok berbat ya da bakım istiyor.
Kart açılmadı ise bir termal macun değil hotspot memory sıcaklıkları nasıl birde onları yazKasa mesh kapak açık iken 2 derece farkediyor ultra ayarlarda oynuyorum bide
memory sıcaklığı nedirHotspot Max 90 derece
GPU Z açıp sensors e tıklayacaksın orada sıcaklıklar var detaylıO nerden gözüküuor
vramlerin sıcaklığı işteMesaj otomatik birleştirildi: