10.nesilden daha güçlü olacak gibi duruyor nadir darboğazlardan kurtarır heralde veya AMD den bir hareketlilik bekliyorum.11. nesil gelmeden bunu nasıl bilebiliriz?
Bir zahmet daha güçlü olsun.10.nesilden daha güçlü olacak gibi duruyor nadir darboğazlardan kurtarır heralde veya AMD den bir hareketlilik bekliyorum.
ama insan zekasında olan birisi 10 un 11 den daha yüksek olabildiğini anlar2 dakka geleceğe gittim geldim İ9 11900K tekli çekirdekte Pentium 3 den %10 daha performanslı olucakmış (!)
Müneccinlik seviyesi açılan yok daha malesef.
Darboğz nasıl yapsınArkadaşlar ilk önce intelin en guclu ekran kartı zaten besliyor fakat arada sırada dar boğaz yapıyor 11.nesilde bunu yaşarmıyız
Yani zaten ama silent arkadaşımız bunun munecinlikle alakalı odugunu dusunuyorBir zahmet daha güçlü olsun.
ama insan zekasında olan birisi 10 un 11 den daha yüksek olabildiğini anlar
çok nadir olsa bile yapıyor.Çok değil ama arada sıradaDarboğz nasıl yapsın
Rtx titan (2.)
İ9 10940x 8k bile 120hz oynarsın.
ozaman ıq su cok yuksek olan arkadaşımız bu konuda dalga gececiğini dusunurmuyduPekala dostum o halde İ9 10900K çok ama çok nadir darboğaz olurken sence 11. nesil besleyemezmi ? insan zekasında olan biride bunu bilip böyle bir konu açmazdı.
240p mi oynuyorsun acaba ?çok nadir olsa bile yapıyor.Çok değil ama arada sırada