RTX 3080'in gücü düştü

lepistes

80+
Reaksiyon skoru
18
MSI Afterburner üzerinden fan hızını arttırmak yerine ekran kartının overclock bölümünden MHz'i fullemişim. Bilgisayar dondu sonra yeninden başlattığımda eski haline gelmişti, ama normalde 120-130FPS aldığım GTA'da 50 FPS'e kadar düştüm. Sorun nereden kaynaklanıyor bilen birisi cevap verebilir mi?
Kart: 3080 Suprim X

MSI Afterburner üzerinden fan hızını arttırmak yerine ekran kartının overclock bölümünden MHz'i fullemişim. Bilgisayar dondu sonra yeninden başlattığımda eski haline gelmişti, ama normalde 120-130FPS aldığım GTA'da 50 FPS'e kadar düştüm. Sorun nereden kaynaklanıyor bilen birisi cevap verebilir mi?
Değerler eski haline döndü mü?

knkm bilmeden direkt after burner kullanmasaydın kartı eski ayarlara getirmeyi dene olmazsa gg

Normalde Kart 1920MHz de çalışıyordu fakat 1300 civarı bişeyler gözüküyor şuan biyerden bi ayarlar değişmiş ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Bilen varsa ss atabilirim
Ddu ile baştan kur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Driverı

Iobit indir . Tüm ekran kartı driverları sil. Sonra ki işlem de ise Geforce experince üzerinden driver indirin. Problem devam eder ise format atın. Son iş kart çalışmıyor ise elden çıkarın veya tamire

Iobit indir . Tüm ekran kartı driverları sil. Sonra ki işlem de ise Geforce experince üzerinden driver indirin. Problem devam eder ise format atın. Son iş kart çalışmıyor ise elden çıkarın veya tamire
IOBIT'in ve alt ürünlerinin güvenilir olmadığı okumuştum, bunun hakkında bir bilginiz var mı?
DDU en mantıklısı bu arada ekran kartı sürücüsü silme konusunda.

DDU gibi güzel çalışan bir uygulama varken maceraya gerek yok. IOBIT hakkında ben de güvenilmez diye okumuştum.

Umarım dersini almışsındır bilmediğin şeylerle uğraşmaman gerektiğinin. 3080 gibi bir kartın varken derdiniz ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,243
Üyeler
194,914
Son üye
alperens58
Geri