Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Teknobiyotik'te çakma değil sanırsam.2019 edition olan paket içindekiler çakma diye biliyorum
Teknobiyotik'te çakma değil sanırsam.2019 edition olan paket içindekiler çakma diye biliyorum
hocam kolonya kullansak nolurSadece 1 ve 4. soruna cevap verebilecek bilgiye sahibim.
İzopropil alkol ile temizleyebilirsin.
Mx-4 tercih edebilirsin. Çakma olmadığına dikkat etmen lazım.
çok bastırmadan olabilir ama tam bir şey demek iştemiyorum çünkü cok fark var temizleme alkolu ile temizleme pedleri çünkü direk söküyor macunu2mm ve 3mm ice dragon ped aldım 4gr da mx-4 aldım hocam temizlemek için ürün alamadım acaba kolanya da olur mu sıkıntı cıkarmazsa onla yapacagım
Undervolt ayarları yapıyormusun mining de ? Benim fan hızları 50 de ve sıcaklık 44 dereceteknobiyotikten satın aldım orda sorun olmuyor dendi bu arada 2 tane rtx 3080 ti ped değişimini yaptım olabildigince ama olmadı pek 1 tanesi eskisi gibi aynı sıcaklık devam ediyor 110 derece diğeri max 98 e kadar çıkıyor 100 görmedi daha milletin sıcaklıkları 70 lere kadar düşmüş bende niye olmadı anlamadım ? bilgisi olan var mı
Biraz araştırdım çoğu kişide farklı marka da olsa vram sıcaklığı 100 derecenin üstünde seyrediyor. Watt ı 290 seviyelerine çekmeyi deneyebilirsin.Alıntıyı görüntüle
ayarlar bu şekilde hocam sıcaklıklar da bunlar
nasıl düşürürüm hocam watt ı 80 e alırsam kapanır pc reset atıyorBiraz araştırdım çoğu kişide farklı marka da olsa vram sıcaklığı 100 derecenin üstünde seyrediyor. Watt ı 290 seviyelerine çekmeyi deneyebilirsin.
Youtube da videolar var onlari izleyebilirsin ayrica lhr tune modunu 70 civarina cekebilirsinnasıl düşürürüm hocam watt ı 80 e alırsam kapanır pc reset atıyor