Aykut D.
80+ Gold
ortada komik bir durum yok ?işte o yeri sen belirlemiyorsun bana göre komik olan sana göre olmayabilir beğenmiyorsan engellersin o yüzden çok takılma
ortada komik bir durum yok ?işte o yeri sen belirlemiyorsun bana göre komik olan sana göre olmayabilir beğenmiyorsan engellersin o yüzden çok takılma
anlamakta güçlükmü çekiyorsunuz bir üstte yazdığımı okuyunca umarım anlayacaksınız dahada cevap vermeyi düşünmuyorumortada komik bir durum yok ?
İfade banı diye uyarı var forumda gereksiz ifsde kullananlara veriyprlaranlamakta güçlükmü çekiyorsunuz bir üstte yazdığımı okuyunca umarım anlayacaksınız dahada cevap vermeyi düşünmuyorum
ciddi olmayı öğrenmelisinizanlamakta güçlükmü çekiyorsunuz bir üstte yazdığımı okuyunca umarım anlayacaksınız dahada cevap vermeyi düşünmuyorum
adam ciddi soru sormuş ciddi cevaplamak durumundasın aylak aylak haha atmak olmazciddi olmayı öğrenmelisiniz
https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/ ifade bani derkenİfade banı diye uyarı var forumda gereksiz ifsde kullananlara veriyprlar
ifade yasağı diye bir şey duymadın mı
forumun kurallarında nerde yaziyor gösterirmisinifade yasağı diye bir şey duymadın mı
forum kuralları açık net okuduğunu anlayabilecek seviyedesen problem yok bence bol şansBilader kurallar ile uyarılar %100 aynı olacak diye kural mı var burada arkadaşlarımdan yiyen oldu
Benle uğraşıp bana racon koymaya çalışma 7/24 açığını arattırma banaforum kuralları açık net okuduğunu anlayabilecek seviyedesen problem yok bence bol şans