Rtx 3090 amd ryzen 5 7500f sisteme psu önerisi

GMSPSQ

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3700
Öncelikle selamlar, başlıkta belirttiğim gibi ikinci elden Rtx 3090 alacağım yanına işlemci olarak amd ryzen 5 7500f düşünüyorum aklımda bu psu var

Sizce yeterli olur mu? Bu arada elimde Zalman n5 mf kasa bulunmakta bu parçalar sisteme sığar mı?

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim fan yüzdesi örneğin kaçta olmalı normal ısı değeri nedir?

Öncelikle selamlar, başlıkta belirttiğim gibi ikinci elden Rtx 3090 alacağım yanına işlemci olarak amd ryzen 5 7500f düşünüyorum aklımda bu psu var

Sizce yeterli olur mu? Bu arada elimde Zalman n5 mf kasa bulunmakta bu parçalar sisteme sığar mı?

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim fan yüzdesi örneğin kaçta olmalı normal ısı değeri nedir?
alınmaz kazık sıfır 5060ti var 21 e üstüne nasıl kullanıldıgı belli degil 3090 ın alınmaz

Ekran kartının fiyatı kazık. Sistem için bütçeniz nedir?

Ekler

• Screenshot_20250617_011018_Chrome.webp
    Screenshot_20250617_011018_Chrome.webp
    131.2 KB · Hit: 10
Her türlü oyunu oynarım hocam. Benim aklıma bu monitör yattı. Siz ne diyorsunuz?
Samsung eğitim indirimi ile 10 bin TL'e Samsung Odyssey G6B alabilirsiniz. VA ama oldukça kaliteli ve IPS'ten bile daha iyi.

Geri