T.P.G.
80+ Titanium
- Katılım
- 25 Nisan 2020
- Mesajlar
- 24,370
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Bunları sormak pek doğru değil bence.maaşınız aylık kaç sterlin
Bunları sormak pek doğru değil bence.maaşınız aylık kaç sterlin
Alım gücü kıyaslicaktımBunları sormak pek doğru değil bence.
Hocam Ryzen 9 serisinde de zaten stok problemi var. İstesemde şuan elde etmesi zor hal böyle olunca bekliyoruz bakalım 11. nesil Inteli'de görelim bir ama en nihayetinde i9 11900K alacağım gibi hissediyorum.Benim önerim Her zaman verdiğin fiyata en iyisidir. En iyisi RYZEN olduğuna göre yaani hem oyunda hem çoklu çekirdekte bundan dolayı ryzen işlemci öneririm fakat gelecek intel işlemci nasıl olur daha iyi olur mu emin olmamak lazım çünkü intel AMD nin bir kaç yıl gerisinde.
Bütün bunlara rağmen bile harika bir sistem kurmuş olursun yine de.
hocam zaten render tarafında intel önde sizde o amaçla da kullanacağınız için doğru bir seçimHocam Ryzen 9 serisinde de zaten stok problemi var. İstesemde şuan elde etmesi zor hal böyle olunca bekliyoruz bakalım 11. nesil Inteli'de görelim bir ama en nihayetinde i9 11900K alacağım gibi hissediyorum.
Render tarafında Amd farkla önde.hocam zaten render tarafında intel önde sizde o amaçla da kullanacağınız için doğru bir seçim
Ben tekli çekirdekte amd önde diye biliyordum?Render tarafında Amd farkla önde.
Şuan evet her ikisindede Amd önde ama 11. nesil Intel ile tek çekirdek performansını az bir farkla intel tekrar ele alacak siye düşünüyorum ama çoklu çekirdekte Intel 2 3 sene geride gibi.Ben tekli çekirdekte amd önde diye biliyordum?
5950X'i OC ile anca yakalamışlar teklide. Beklemeye değmez, 5900X/5950X alın geçin evinize elektrik canavarı almanın anlamı yok.Şuan evet her ikisindede Amd önde ama 11. nesil Intel ile tek çekirdek performansını az bir farkla intel tekrar ele alacak siye düşünüyorum ama çoklu çekirdekte Intel 2 3 sene geride gibi.
Maşallah diyorumArkadaşlar son çıkan haberlerden sonra 11. Nesil intel pek iç açıcı gözükmüyor ve bende uzun zamandır bekliyorum ve 2 gündür düşünüyorum, Ryzen 9 5950x’i ciddi anlamda düşünmeye başladım tam kararırımı haftaya vereceğim hem Ces 2021’deki yeniliklere hemde Asus’un 12 ocaktaki etkinliğinde yeni neler tanıtılacak görmek istiyorum. Eğer karar vermemi etkileyecek bir gelişme olmazsa 5950x siparişini verebilirim hal böyle olursa anakart olarak Rog Crosshair VIII Dark Hero modelini düşünüyorum. Düşünceleriniz neler?