RTX 3090 ve 5950X sistem toplama

Adam inanmıyacağımızı bildiği için foto atmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olsun ben beklerdim böyle bir sistem için veya 4K 240HZ veya 280HZ monitör de alabilirsin Asus Rog
4k 240fps veren sistem çıkar göster sana ben alıcam o monitörü.

Hocam burada böyle bir çevrem yok kimseyede güvenemem. Türkiye'de olsaydım Modart'a yazardım en azından :) 360 hocam

Asus ROG Ryujin 360mm olan nasıl hocam biraz pahalı ama performans ve görsellik önceliğim.
280MM alman daha iyi olabilir bence bütün fanlar 140mm olur böylece ses azalabilir.

Son düzenleme:
Hocam şunu söylemek istiyorum. Kesinlikle mükemmel bir sistem olacak. Sıvı soğutma bence Asus alın ben de bir Asus Rog aşığıyım...

Helios alıcaksan 280MM alman daha iyi olabilir bütün fanalr 140mm olur böylece ses azalır.
Heliosla neden daha iyi olabilir? O zamanda kasa içindeki tok görünüm azalmaz mı hocam.

Hocam şunu söylemek istiyorum. Kesinlikle mükemmel bir sistem olacak. Sıvı soğutma bence Asus alın ben de bir Asus Rog aşığıyım...
Sağolun. Sıvı soğutma olarak Asus Rog Ryujin düşünüyorum.Sizin tavsiyeniz var mı? Sizce yeni sıvı soğutmalar çıkar mı yeni nesil işlemcilerle?

Heliosun 420 desteği var 420 veya 280 alıp büyün fanları 140 lık yaparsanız hava basınçı srtar sıcaklık düşer ses azalır 360 kık radyatörlerle 280 liklerin ısıları çok yakın kaliteli alındığında ama 360 daha tok görünür tabi

h150i capetelix veya 115i capetelixde bakabilirsiniz
Bir araştırayım hocam sağolun.

Ssd geldi arkadaşlar. İşletim sistemi ve temel programlar için Samsung 980 pro alacağım. İndirim kovalıyorum. Bu Ssd'yi 189 Pound'a aldım.
IMG-20201123-WA0012.jpg

Heliosla neden daha iyi olabilir? O zamanda kasa içindeki tok görünüm azalmaz mı hocam.

Sağolun. Sıvı soğutma olarak Asus Rog Ryujin düşünüyorum.Sizin tavsiyeniz var mı? Sizce yeni sıvı soğutmalar çıkar mı yeni nesil işlemcilerle?
Hocam Asus Rog iyidir ya. Tasarımı vs çok hoşuma gidiyor. Bence üzmez. Bu arada SSD'niz hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri