Neler Yeni

RTX 4000 SÜPER SERİSİ FİYATLARI BELLİ OLUYOR

The Semih

80+ Gold
Nvidia, RTX 4080 SUPER için 999 dolar, RTX 4070 Ti SUPER için 799 dolar ve RTX 4070 SUPER için ise 599 dolar fiyatlandırmasını planlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Bu kartların neden çıktığını anlamadım zaten yeterince güçlüler, VRAM sorunlarıda yok.

Zexius

80+ Bronze
ben bu ay 5000 serisinin duyurulacağını sanmıyorum ama super serisi kartlar çıktıktan sonra çok da uzun olmayan bi sürede piyasada göreceğimizi düşünüyorum
Reis valla bu sene ddr5 platformu tam anlamıyla oturacağı için ve rtx 5000 serisi geleceği için bekliyorum ama bekle bekle nereye kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kartların neden çıktığını anlamadım zaten yeterince güçlüler, VRAM sorunlarıda yok.
Konu güç değil teknoloji dostum saf güç her marka üretebilir ama teknolojiyi yazılımı her marka nvidia gibi yamaz dlss rtx vb teknolojileri amdde gördünmü hiç

The Semih

80+ Gold
Konu güç değil teknoloji dostum saf güç her marka üretebilir ama teknolojiyi yazılımı her marka nvidia gibi yamaz dlss rtx vb teknolojileri amdde gördünmü hiç
SUPER'e çıkacak teknoloji Standart 4000 e de geliyor zaten, NVIDIA 3000 serisinde SUPER modeli çıkarmadı üstelik 3000 serisi TDP performans olarak rezalet fakat 4000 de muzzam iş çıkarmalarına rağmen SUPER serisi ihtiyacı niye.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Reis valla bu sene ddr5 platformu tam anlamıyla oturacağı için ve rtx 5000 serisi geleceği için bekliyorum ama bekle bekle nereye kadar

elinde hiç sistem yoksa beklemene gerek yok. ayrıca ddr5 platformu gayet de oturdu. ddr5 ten daha fazlasını beklerseniz boşa beklersiniz. sadece am5 platformunda önemsiz bazı eksiklikler ve stabilite problemleri olabiliyor. haricinde d5 oyun yönünde kendini geliştirmeyecektir daha fazla. oyun için ddr4 sistemler zaten yeterince iyi ama d4 e yeni işlemci gelmeyeceği için bundan sonraki tüm güncel sistemler ddr5 olmaya başlayacaktır

SUPER'e çıkacak teknoloji Standart 4000 e de geliyor zaten, NVIDIA 3000 serisinde SUPER modeli çıkarmadı üstelik 3000 serisi TDP performans olarak rezalet fakat 4000 de muzzam iş çıkarmalarına rağmen SUPER serisi ihtiyacı niye.
ellerindeki chipsetleri süsleyip millete iteleyecekler diye yorumladım ben

The Semih

80+ Gold
elinde hiç sistem yoksa beklemene gerek yok. ayrıca ddr5 platformu gayet de oturdu. ddr5 ten daha fazlasını beklerseniz boşa beklersiniz. sadece am5 platformunda önemsiz bazı eksiklikler ve stabilite problemleri olabiliyor. haricinde d5 oyun yönünde kendini geliştirmeyecektir daha fazla. oyun için ddr4 sistemler zaten yeterince iyi ama d4 e yeni işlemci gelmeyeceği için bundan sonraki tüm güncel sistemler ddr5 olmaya başlayacaktır

Bence de hocam NVIDIA yı çok överim fakat sadece bu konuda gömüyorum adamlar kurnazlık peşinde.

Zexius

80+ Bronze
Super serisi için haklı buluyorum ona yorum yok ben yeni mimari çıkardıkları zaman her seride yeni teknolojileri olduğunu söyledim

Bakalım eğer ces 2024te bir gelişme olmazsa 5000 serisi ile ilgili 4000 super serisine yönelirim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Şu kartları piyasaya sürmek yerine ilk önce 4000 serilerinin sorunlarını çözsünler, driverlarınız rezalet hala piyasaya kart sürerek milleti mağdur etmeye uğraşıyorlar. :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
🚨 Türkiye fiyatlari belli oldu 🚨
4070 SÜPER : 22499tl
4070ti süper : 29999tl
4080 süper : 37499tl
olarak belirlendi diyebiliriz nvdia böyle belirlemiş durumda tr piyasasında bu şekilde olması bekleniyor tabi firmalar bindirim yapmazsa

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
RTX 4080 en düşük fiyat 44000 TL. 37499 lirayı 50bin yapalım biz. Öbürlerine de +10bin ekleyince Türkiye fiyatını bulursunuz. 4070 Super, normal 4070 ve Ti arasında fiyatı olur.

ENDER.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ender serce
Lasman Fiyatından Aldın Aldın Alamadın Geçmiş Olsun.

Top Bottom