RTX 4050 KARTIMI DEVREYE SOKAMIYORUM

sorun çözüldü büyük ihtimalle %99 kullanmaya başladı ( biosu güncellemedim açıkçası korkuyorum) amd chipsetler güncel.

Ancak şöyle bir sorum daha var bios tan da seçilebildiğini öğrendim ancak display mode de 2 seçenek var
1- optimus
2 nvida gpu only
3 - auto select

ben şu an otomatikte kullanıyorum. nvida gpu only ye aldığımda cihaz sürekli 10 saniyede 1 kendini yeniden başlatıyor

Ekler

• IMG_20240104_112110-min.jpg
    IMG_20240104_112110-min.jpg
    2.2 MB · Hit: 28
sorun çözüldü büyük ihtimalle %99 kullanmaya başladı ( biosu güncellemedim açıkçası korkuyorum) amd chipsetler güncel.

Ancak şöyle bir sorum daha var bios tan da seçilebildiğini öğrendim ancak display mode de 2 seçenek var
1- optimus
2 nvida gpu only
3 - auto select

ben şu an otomatikte kullanıyorum. nvida gpu only ye aldığımda cihaz sürekli 10 saniyede 1 kendini yeniden başlatıyor
BIOS güncel değilse BIOS'u güncelle.

Merhaba laptpu yeni aldım driverlarım güncel ancak amd ryzen 5 7535 HS işlemcimin içinde 660M grafik işlemcisini oyunlarda kullanıyor bundan dolayı düşük fps alıyorum. Ne yaptıysam bir türlü yüke gelemiyor 50 civarlarında geziyor

Normalde en basit oyunlarda bile %99 unu kullanması lazım diye biliyorum
Mux açman lazım galiba. Bildiği makdarıyla laptop uygulamasından açılıyor. Arkadaşımda asus laptop var armory crate üzerinden yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,430
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri