Neler Yeni

Rtx 4060 7500f sistem olması gerekenden düşük fps

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Kaplan
Gaming gen tr den geçen hafta aldığım sistem olması gerekenden düşük fps veriyor aynı sisteme sahip arkadaşım baloda 500 600 lere cikiyor benimki 300 civarında geciyor cs dede ultra ayarlarda 150 200 arası yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

ledar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa yusufoglu
ekran kartının kilidini açtınmı ve ya çok ısınıyormu gereken kalibrasyonları yapmak çok önemlidir oyun konusunda

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Furkan Tetik
Genelde hazır sistemlerde bios güncellemeyi unutuyorlar çok eskide kalırsa eğer bios sürümü oyunlarda olması gerekenden çok düşük fps alıyorsun bir kontrol et sorun o değilse ekran kartı ve işlemciyi teste sok, farklı farklı oyunlara girip afterburner dan kullanımlarına bakarak internetteki sonuçlarla karşılaştır sonra burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde hazır sistemlerde bios güncellemeyi unutuyorlar çok eskide kalırsa eğer bios sürümü oyunlarda olması gerekenden çok düşük fps alıyorsun bir kontrol et sorun o değilse ekran kartı ve işlemciyi teste sok, farklı farklı oyunlara girip afterburner dan kullanımlarına bakarak internetteki sonuçlarla karşılaştır sonra burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız
Hocam bios guncel sanırım baktım şimdikinden hariç 2 tane beta sürüm çıkmış yuklemelimiyim

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Furkan Tetik
Hocam bios guncel sanırım baktım şimdikinden hariç 2 tane beta sürüm çıkmış yuklemelimiyim
Beta sürümler stabil olmaz hocam betalardan önceki son sürümde ise günceldir. Bilgisayarın güç ayarları nihai performansa veya yüksek performansa çekmeyi deneyin. Cs 2 de değerler normal zaten ultrada o sistemle 210 220 fps leri zorlarsınız valorantta ise ölüm maçlarında skill olmadığı için 400 500 fps vermesi lazım ama derecelide bi tık daha düşük olabilir dediğiniz gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beta sürümler stabil olmaz hocam betalardan önceki son sürümde ise günceldir. Bilgisayarın güç ayarları nihai performansa veya yüksek performansa çekmeyi deneyin. Cs 2 de değerler normal zaten ultrada o sistemle 210 220 fps leri zorlarsınız valorantta ise ölüm maçlarında skill olmadığı için 400 500 fps vermesi lazım ama derecelide bi tık daha düşük olabilir dediğiniz gibi
Hocam islemci kullanimi yüzde 30 felan rdr2 oyununda ve 55 60 arası alıyorum sizcede düşük drgilmi?

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Arif güngör
Hocam islemci kullanimi yüzde 30 felan rdr2 oyununda ve 55 60 arası alıyorum sizcede düşük drgilmi?
fpslerin çok düşük gerçekten. Ben 5600 ile valoda 500 fps alıyorum. destek ekibine falan yazdın mı belki onlar da yardımcı olabilirler sana daha önce böyle sorunlarla karşılaşanlar olmuştur bir fikirleri vardır. Çünkü bunun sebebi herhangi bir şey olabilir bir parçadan kaynaklanabilir veya yazılımsal olabilir çok ucu açık yani.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
efe araci
Hani diyeceğim bios performans ayarlarını yapmamışsın ama 7500f ile o kadar alman bir tık anormal bence gaming gen trye bir yaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,698
Üyeler
169,177
Son üye
xexexxx9
Top Bottom