RX 5000 serisinde vardı ve hayır günümüzde fixlendi. Denk gelmek için aşırı şanssız olman gerekiyor.Yazılımı kötü, sorunlu diyorlar bilginiz varmı?
tartismasiz rx 7700xtMerhabalar sistem almayı düşünüyorumda bu iki ekran kartı arasında kararsız kalıyorum. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz eksilerini artılarını yazar mısınız?
Hangi modelini mesela?7700xt sapphire pure kullanıyorum memnunum ısınmayan bir kart tavsiye ederim ama bu karta 17k den fazla vermek anlamsız 2-3 bın tl koyup daha ust modellerı almanızda fayda var..
Ne kullanıyorsun şuan 6000 serisinden mi?7000 sersisini bilmiyom ama bendekinden kurtulup nvdia geceğim en yakın zamanda ben olsam daha az fps nvdia alırdım.
hangi model olursa olsun 17k den fazla verilmez bu kartaHangi modelini mesela?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kullanıyorsun şuan 6000 serisinden mi?
7700xt 4060ti i bile tokat manyağı yapıyor.Merhabalar sistem almayı düşünüyorumda bu iki ekran kartı arasında kararsız kalıyorum. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz eksilerini artılarını yazar mısınız?
E neden insanlar 4060ti a 18 19k veriyor?hangi model olursa olsun 17k den fazla verilmez bu karta
Bu sistemde uyguna geliyor gibi o yüzden RX 7700XT mantıklı geliyorhangi model olursa olsun 17k den fazla verilmez bu karta
Evet videolarını izledim çok rahatlıkla geçiyor 4060ı7700xt 4060ti i bile tokat manyağı yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
E neden insanlar 4060ti a 18 19k veriyor?