aynı değil % 5 ile % 7 fark olması lazım. Bana göre çok önemli değil 6700XT de çok rahat tercih edilebilir YTDNeden bu kadar RX. 6750 xt övünüyor baktım neredeyse RX 6700 xt ile aynı performansları?
%5 diyorsun da rdr 2 de 5-7 FPS fark var god of War da da 8 FPS fark var dahabbir sürü oyuna bakmıştım da unuttum FPS değerleriniaynı değil % 5 ile % 7 fark olması lazım. Bana göre çok önemli değil 6700XT de çok rahat tercih edilebilir YTD
tamam hocam misal 100 FPS .. 6750 XT olunca 105 oluyor bu fark % 5 olmuyor mu yoksa tekrar matematik mi öğreneyim?%5 diyorsun da rdr 2 de 5-7 FPS fark var god of War da da 8 FPS fark var dahabbir sürü oyuna bakmıştım da unuttum FPS değerlerini
Hocam biliyorum işte çok bir fps yok neden daha fazla para vereyim ki?tamam hocam misal 100 FPS .. 6750 XT olunca 105 oluyor bu fark % 5 olmuyor mu yoksa tekrar matematik mi öğreneyim?
5 FPS için bin lira daha vermeme gerek yoktamam hocam misal 100 FPS .. 6750 XT olunca 105 oluyor bu fark % 5 olmuyor mu yoksa tekrar matematik mi öğreneyim?
En haklı yorum hocam sağolunHangisi ucuzsa o. Yeterli bir açıklama bence.
xDD sabır bazen en güçlü anahtardır her kapıyı açar.. böylece çilingir masrafından da kurtarıyorum seni.. 6700XT de alınabilir yazmışım yukarda ama neyse.. sen DDR4 apu al çift kanal 8+8 ram al ama en az 3200 MHZ olsun sonra FPS değerlerini gör.. RedbuII da aI ki kanatIandırır unutmaHocam biliyorum işte çok bir fps yok neden daha fazla para vereyim ki?
Nediyon reis sen diyon matematik öğretim mi diyon sonra da ben değerlerini söylüyorum hala garip şeyler söylüyonxDD sabır bazen en güçlü anahtardır her kapıyı açar.. böylece çilingir masrafından da kurtarıyorum seni.. 6700XT de alınabilir yazmışım yukarda ama neyse.. sen DDR4 apu al çift kanal 8+8 ram al ama en az 3200 MHZ olsun sonra FPS değerlerini gör.. RedbuII da aI ki kanatIandırır unutma
Bu soru olmamış hocam 4060 tirt kart tabii ki 6700xtRTX 4060 8gb vs RX 6700 XT 12gb hangisi alınmalı