Çözüldü✓ Rtx 4060 aldım nasıl

Kötü mü sizce arkadaş tavsiyesiylr aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla anlamıyorum ben kral o kadar ya

Kötü değil ama fiyat olarak pahalı yoksa laptop iyi yani. Daha iyi özelliklerini attığım acer laptopta 16 bin daha ucuza bulabiliyorsunuz.

Hocam baya kazık 4060 var içinde orta seviyenin en giriş seviyesi bir kart ve 55000 TL yazık cidden

Kötü bir laptop almadan önce araştırmadıniz mı? Kimse Monster laptop önermiyor sizin arkadaş gibi teknolojiden anlamayan kişiler önerir.Isınma sorunu olan plastik kasa ,gürültülü laptopu güle güle kullanın ekranı ve özellikleri kötü üstelik. 5 bin daha verip bu laptopu alabilirdiniz kasası metal ve soğutması Monster den çok daha kaliteli üstelik rtx 4070 ekranı 2k 165 hz.

Aşırı pahalı,
O fiyata bu vardı hem
Hall sensörü sorunu olani bir laptop bu.

Hocam baya kazık 4060 var içinde orta seviyenin en giriş seviyesi bir kart ve 55000 TL yazık cidden
İptal e
Kötü bir laptop almadan önce araştırmadıniz mı? Kimse Monster laptop önermiyor sizin arkadaş gibi teknolojiden anlamayan kişiler önerir.Isınma sorunu olan plastik kasa ,gürültülü laptopu güle güle kullanın ekranı ve özellikleri kötü üstelik. 5 bin daha verip bu laptopu alabilirdiniz kasası metal ve soğutması Monster den çok daha kaliteli üstelik rtx 4070 ekranı 2k 165 hz.

Hall sensörü sorunu olani bir laptop bu.
İptal ettim siparişi

Keşke almadan önce yazsaydınız foruma
Kanka iptal ettim siparişi max 55kya ne önerirsiniz? Leptop

arkadaşınızla bir husumetiniz yaşanmadı di mi geçmişte ona dayanarak bunu önermiş olabilir...
Kral iptal ettim de max 55kya ne önerirsiniz

Kötü mü sizce arkadaş tavsiyesiylr aldım

Valla anlamıyorum ben kral o kadar ya
kral laptoplarda ekran kartı watt muhabbeti var kaç watt çekebiliyor ne kadar çekerse o kadar güçlü çalışıyor kısaca laptop arşivi sitesinden modeli yazarak bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,204
Üyeler
187,011
Son üye
dextermorgans
Geri