❌İndirim Bitti! RTX 4060 Asus Tuf Laptop 29.997 TL

Taksitle almak isteyen arkadaşlara ufak bir bilgilendirme yapayım;

Bonus ve Axess kartlarda 30k üzerine vadesiz 6, 30k altına ise vadesiz 4 taksit yapıyor. Sembolik bir ürün ekleyip daha sonra iptal edebilirsiniz, taksit sayısı bozulmuyor. (İptal ettiğiniz ürün ücreti kadar iadeniz yapılıyor.)

bu arada modeli biraz araştırdım redditte kronik problemleri olduğunu yazmışlar hatta avrupa da bu seriyi geri toplamışlar satıştan çekmiş asus şimdi niye uyguna sattıkları belli oldu.
bahsettiğiniz redditdeki başlığın linkini verir misiniz aynı modeli 1 senedir sorunsuz kullanıyorum bulursanız kacırmayın

İşlemcisi sıkıntılı zen 4 bile değil.
Zen 5 çekirdekli işlemciler çıkacak bir iki aya. 900 dolara bu cihaz bedava falan değil. Ama ilginçtir tr de laptop fiyatlarını aldı başını gitti. Yurtdışında buna muadil bir cihaz 600 dolar. Acelesi olmayan ryzen hx serisi ya da Intel ultra core beklesin. Hatta yurt dışından imkanı olan getirsin yada getirtsin kaziklanmayin burada

uygun degil diyenlere bakmayın bu fiyata harika cihaz 4050 versiyonunu deneyimledim kalite olarak üzmüyor tatmin edici bi laptop
yurtdısında 600 dolar olması hiçbir şey ifade etmiyor türkiyede yaşıyoruz gerceklere odaklanmak lazım

Bedava fiyat resmen

Bu fiyata Asus bence iyi, ucuz olma sebebi işlemci olabilir ilk defa gördüm işlemciyi de. Ben bu fiyata düştüğü için Casper almak zorunda kalmıştım 4060 için bu Asus ama dikkat edin işlemciyi değiştiremezsiniz.

arkadaşa alıcaktım üniversitede okuyor tıkladım tam alıyordum bitti dedi üzüldü uşak :(
o eksik olan 8gb ram al satcılara montajlıyorum burdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri