❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

Arkadaşlar bu laptopun 4050 versiyonunu kullanıyorum sesi çok az çıkıyor full açmama rağmen sizde böyle bir sorun var mı ?

Ddr5 ise tek ram dual ram çok önemli değil. 16 ram varsa drop girme sorununu çözer. Fps arttirmaz. Ddr5ler , ddr4 gibi dual olunca daha iyi çalışır mantığı yok. CS oyunu her güncelleme de sıkıntı yapıyor. Bir türlü cozemediler. Oyundan kaynaklıdır muhtemel
Kral dediğin olay öyle değil, ben 1x16 ramle cs2de dalgalanmalarla 100 fpse kadar düşüyordum 2x16 yaptım 200 altı görmüyordu pc.

Kral dediğin olay öyle değil, ben 1x16 ramle cs2de dalgalanmalarla 100 fpse kadar düşüyordum 2x16 yaptım 200 altı görmüyordu pc.
Tek ram'le 120-130 FPS alıyorum. Tabi ayarlarınızın da bunda etkisi vardır. Ayrıca 500 FPS alsanız ne farkeder onu anlamıyorum. Gözünle farkedemeyeceğin fpsi alınca ne oluyor?

Benim dediğim 8+8 veya 1x16 ikisi de ister dual ister single çalışsın ddr5 için fark etmez. Sen 16gb yi 32 gb yapmışsın tabi fark olur 😅

Hocam merhaba , laptopun power tuşuna basınca ekrana ASUS yazısı 10sn sonra geliyor sende de öyle mi? Sıfır bilgisayar için çok fazla gecikmeli gibi geldi bana. Bilgisayar kurulumu yapıp tüm güncellemeleri tamamladım. Biosu da guncelledim. Güncelleme kaynakli acaba?

Cihazı kullananlar yorum yazarsa sevinirim.
şimdi test ettim 4 saniye sürüyor bende. Ama 2x16 ram var.

Cihazın boot etmesinin ram'le ne kadar alakası olabilir?
2mizde aynı laptobu kullanıyoruz fakat 2 değişiklik var bende.

2x16 ram
ve 1tb m2 ssd dramlı.

Bu 2değişken etkiler mi bilmiyorum. Bios sürümü güncel

2mizde aynı laptobu kullanıyoruz fakat 2 değişiklik var bende.

2x16 ram
ve 1tb m2 ssd dramlı.

Bu 2değişken etkiler mi bilmiyorum. Bios sürümü güncel
Bugün ben de 500gb MLD M2 taktım. YANİMDA150 KODUYLA HBURADADAN sıfır hesap açıp kodu girdim 150tl indirim yaptı. Vodaponepay kullananlara bı kereye mahsus hburada alisverisinde %20 iade vardı.800tlye falan geldi ama dram yok sanırim.

Cihazın orjinalindeki ram markası ve CL numarası nedir?
Birebir aynısını almaya gerek var mı?
Ddr5 5200mhz ram alsam sorun olur mu?
Ram alırken CL çok farkeder mi? Eşlenik ve sorunsuz çalışmasını istiyorum. En ucuz şekilde bu ram alacağım ama muhtemelen lclndekinin aynısı pahalıdır.
1000tl ye çek kupon kullanıp 16gb almayı düşünüyorum sen ne dersin hocam?

Bugün ben de 500gb MLD M2 taktım. YANİMDA150 KODUYLA HBURADADAN sıfır hesap açıp kodu girdim 150tl indirim yaptı. Vodaponepay kullananlara bı kereye mahsus hburada alisverisinde %20 iade vardı.800tlye falan geldi ama dram yok sanırim.

Ram alırken CL çok farkeder mi? Eşlenik ve sorunsuz çalışmasını istiyorum. En ucuz şekilde bu ram alacağım ama muhtemelen lclndekinin aynısı pahalıdır.
4800mhz ram alabilirsin bunu kullanıyorum https://www.n11.com/urun/crucial-cb16gs4800-16-gb-ddr5-4800-mhz-cl40-ram-41132364?magaza=aison

riske atmayın, mhz ve cl aynı olsun.

Geri