❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

Ram tek slot o yüzden tam performans alamıyor olabilirsiniz bütün incelemelerde ramı çift slot yapmanız öneriliyor tam performans için
Ddr5 ise tek ram dual ram çok önemli değil. 16 ram varsa drop girme sorununu çözer. Fps arttirmaz. Ddr5ler , ddr4 gibi dual olunca daha iyi çalışır mantığı yok. CS oyunu her güncelleme de sıkıntı yapıyor. Bir türlü cozemediler. Oyundan kaynaklıdır muhtemel

Ddr5 ise tek ram dual ram çok önemli değil. 16 ram varsa drop girme sorununu çözer. Fps arttirmaz. Ddr5ler , ddr4 gibi dual olunca daha iyi çalışır mantığı yok. CS oyunu her güncelleme de sıkıntı yapıyor. Bir türlü cozemediler. Oyundan kaynaklıdır muhtemel
Öyle bir şey yok aynı laptop vardı bende ikinci rami takınca rekabetçi oyunlarda bayağı fps fark etmişti.

geldiği gibi direkt hall effect sensörünü söküp kullanılabilir :D
cpu kısıtlanıyor öyle de :S
şu laptopla lolde 100 fps alıyorum ya var mı aynı sorunu yaşayan
hayır
gta5 ve lol aynı fpsi alıyo neredeyse :D
gta 5 de 2k çözünürlük maximum RT ile 90fps alıyorum ben bu laptop ile.
Armour Crate Yazılımı yine formunda.
G-Helper kullanmanız gerek
bunu her teknoloji kanalı söylüyor ama testlerde 20-30 fps min fark yapıyor dual channelde.

merhaba, vatan kampanyasını kaçırdım. forumdan 2 kişiyle anlaştım ama ikisi de il dışından çıktı. Kartı nakite çevirmek isteyen varsa 30bine gelip istanbul\izmit bölgesinde herhangi bir lokasyonda kapınızın önünden alırım. 4060 140w Asus tuf için

Sadece chipset 20w yakması lazım tamamen bostayken. Ama sıcaklık değerlerini göz önüne alırsak yakın gibi verilerin
Hocam bu değerler bu pcde değil bunda bu kadar düşük sıcaklıklar görmenizin imkanı yok. Benim aldığım işi değerleri yanıyor patlıyor denen Lenovo loq aynı işlemci yanı ekran kartı ile

Beyler hortlatıyorum ama 3 aylık gamepassta veriyor bu laptop kurulum yaparken. Bilginiz olsun :)

evet ben taktım dramlı
Hocam merhaba , laptopun power tuşuna basınca ekrana ASUS yazısı 10sn sonra geliyor sende de öyle mi? Sıfır bilgisayar için çok fazla gecikmeli gibi geldi bana. Bilgisayar kurulumu yapıp tüm güncellemeleri tamamladım. Biosu da guncelledim. Güncelleme kaynakli acaba?

Cihazı kullananlar yorum yazarsa sevinirim.

Hocam merhaba , laptopun power tuşuna basınca ekrana ASUS yazısı 10sn sonra geliyor sende de öyle mi? Sıfır bilgisayar için çok fazla gecikmeli gibi geldi bana. Bilgisayar kurulumu yapıp tüm güncellemeleri tamamladım. Biosu da guncelledim. Güncelleme kaynakli acaba?

benim de öyle normal gibi

Hocam bende ayrı monitöre bağlı. Windows ekranı gelmeden gözükmüyor bir şey.

Geri