Çözüldü✓ RTX 4060 nasıl bir kart

fiyatı içinse okey ama sırf 16gb boyutuna aldanıp onu aldıysanız geçmiş olsun
hocam yine aynı değil ya 12 gb evet ama birazda aklımı çelen testlerde mesela 16 gb ile 8 gb arası 5060 testleri mesela arada aşırı uçurum var sana sorayım bundan 3 yıl sonra oyunlar 13 14 gb altını istemediğinde ne olacak o 5070 merak ediyorum he tabi 2 3 yıl değildir 5 6 yıldır en azda oldu da oldu o kartın hali ne olacak

hocam yine aynı değil ya 12 gb evet ama birazda aklımı çelen testlerde mesela 16 gb ile 8 gb arası 5060 testleri mesela arada aşırı uçurum var sana sorayım bundan 3 yıl sonra oyunlar 13 14 gb altını istemediğinde ne olacak o 5070 merak ediyorum he tabi 2 3 yıl değildir 5 6 yıldır en azda oldu da oldu o kartın hali ne olacak
6 7 yıl sonra şuanki 8gb kartların durumu gibi olur 12gb bellekler

Knk 12 bencede az şuan için iyi ama ileri için az bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060 ti 16 heralde
Yanlış yönlendirmeyin, zira yanlışsınız. 4 tane bellek modülüyle veri işleyen 5060 TI 16GB, 6 bellek modülüyle veri işleyen 5070 12GB’ye yakın dahi değil. Aslında 8gbolan kartın bellek modüllerine 2gb ek yapılınca(dikkat edin 128 bit kart) aşırı değişim olmuyor. 12gb vram ile de sorun yaşanacak oyun sayısı çooook az ve o sorun çok minik’ fark edilmeyecek ayar kısmalarıyl çözülür.

bütçe nedir 4060 8gb alınmamalı bence

Sıfır alacaksan hiç önermem çünkü:
https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-4060.html
fiyat durumu bu şekilde
en azından güncel bir karta geçersin. Amd tarafına geçmek istersen çok daha iyi seçeneklerin var tabii. Nvidia özelinden gittiğin için söylüyorum.
Bir şart yok nvdia olcak diye ama 5060 4060dan kotu diyorlar fiyatina degmez diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır alacaksan hiç önermem çünkü:
https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-4060.html
fiyat durumu bu şekilde
en azından güncel bir karta geçersin. Amd tarafına geçmek istersen çok daha iyi seçeneklerin var tabii. Nvidia özelinden gittiğin için söylüyorum.
bu kartta 8 gb ama

1080p için bile bazı oyunlarda 8 GB yetersiz artık. En az 12 GB tavsiye ederim. RTX 5070 veya 5060 Ti 16 GB olabilir.

Çöp desem uyarı alacağım ama ne diyebilirim. 6700 XT ya da 7600 XT daha mantıklı

7600XT 16gb bellek olduğu için daha iyi değil mi bide amd ekran kartı yazılımı sorunlu diyorlar sürücü sorunu fln var diyorlar bu yüzden amd çok bakmıyorum
Her şey bellek değil ama teknoloji olarak daha iyi. Yani şu soruyu kaç kere duyacağım anlamadım ama ATI'de sürücü sorunu yok. Önceden ATI ekran kartlarında WattMan hatası var diye herkes böyle biliyor ama artık yok

1080p için en az 12 gb vram lazım yeni çıkan oyunları ultra da oynamak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,204
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri