Neler Yeni

Gigabyte b450m-k r5 5600x nasıl oc yapabilirim

İlkann14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlkan aktürk
Bıos a girdiğim zaman diğer arayüzlere göre çok farklı advanced mode yok oc yi çevre birimleri bölümünden yapabiliyoz,işlemci GHz'sini 4.8 e yükselttim ama herhangi bir fps artışı veya hissiyat değişikliği yok neden ?

Son düzenleme:

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Feyyaz Yalcin
Oncelikle düzgün bir işlemcı sogutucun ve hava akışı iyi olan bir kasan olmalı sonrasında ryzen overclock nasıl yapılır videolarını acıp izleyebilirsin dipnot overclock ile olusabilecek donanım zararlarları garanti kapsamında degildir

İlkann14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlkan aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oncelikle düzgün bir işlemcı sogutucun ve hava akışı iyi olan bir kasan olmalı sonrasında ryzen overclock nasıl yapılır videolarını acıp izleyebilirsin dipnot overclock ile olusabilecek donanım zararlarları garanti kapsamında degildir
Soğutucum GAMEBOOSTER TITAN 240 rainbow kasam ise Powerboost x59 650w 6 fanlı bir kasa oc yapmadan önce işlemcinin sıcaklık değerlerine baktım 60-65 dereceye çıkıyordu uzun süreli oyun deneyimimde, normal bir şekilde oynadığımda 55 derece düzeyinde ilerliyor.Araştırdüm ama oc yapan kişilerle benim ana kartımın arayüzü aynı değil advanced mode den yapıyorlar bende öyle bir arayüz yok.

Top Bottom