Neler Yeni

RTX 4060 SİSTEM 18.999 TL VATAN BİLGİSAYAR

z1rqdym

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
Isınmayan ya da soğuk çalışıp güç tüketen bir sistem termodinamiğe aykırı arkadaşlar. Max ısıl değere ulaşmadığı sürece sorunsuz çalışır bu teknolojiler. Gidip ne olduğu belli olmayan markalardan teknoloji ürünleri almayın yeterli. Bir de fiyat belli taşın suyu sıkılmaz ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu fiyatlar hiç cihazı olmayan ve bütçesi gerçekten olmayanlara hitap ediyor ve onlar için bu özelliklerin ne anlama geldiğini asla anlayamayazsınız. Anlıyorum diyem varsa da burada ağlamasın o zaman.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,349
İsim
Oğuz
Bir de sıcaklık olayına kafayı çok takmış arkadaşlar var :). Bu kadar kafanızı yormayın gerek yok. Oyuna göre ekran kartı sıcaklıkları 70-75 e kadar çıkabilir. Eğer 80 üstü olursa o zaman biraz sıcak çalışıyor demektir. Serinletmek için çeşitli yöntemler var. Msı afterburner gibi yada kasa kapağını açmak gibi.
Bu sıcaklık furyasına ben de bir anlam veremiyorum. Isınınca patlayıp alev almayacak veya direkt FPS drop falan yemeyecekler niye bu kadar takmışlar anlam veremiyorum. 10 yıl falan kullanacak olsalar neyse. Teknoloji hızlı gelişiyor, 3 yıl geçince yeni sistem derdine düşülüyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,314
Üyeler
158,988
Son üye
krank mili
Top Bottom