Dahası
https://www.itopya.com/dark-mid-int...4wkQtWa3uOsJsh0EfroJqBGU17OA_xDdFg1HY45KAtRIH Bir de bu var bence bunu almak daha mantıklı
Bunada adam akıllı PSU koyunca 18500 oluyor her türlü birşeyini değiştirip para bayılıyoruz firmalarahttps://www.itopya.com/dark-mid-int...4wkQtWa3uOsJsh0EfroJqBGU17OA_xDdFg1HY45KAtRIH Bir de bu var bence bunu almak daha mantıklı
Her şey gereksiz uçmuş durumda. 2. el piyasasına bakıyorum 0 dan daha pahalı fiyatlara satıyorlar.Bunada adam akıllı PSU koyunca 18500 oluyor her türlü birşeyini değiştirip para bayılıyoruz firmalara
Ne zaman düzeliriz be kral ?Her şey gereksiz uçmuş durumda. 2. el piyasasına bakıyorum 0 dan daha pahalı fiyatlara satıyorlar.
bu durum 3000 serisinde vardı, şahsen 3060 Ti ile yaşayıp 10 günlük kartı hiç parasına satmıştım sinirimden. 4000 serisinde windforce kullanan kimseden ısı şikayeti görmedim.Isınacak reis bakma şuan ısınmadığına winf alan bir tanıdığım var 1 ay sonra 77-78 lere gelecek.Neyseki kışa gireceğiz sıkıntı yok
Hangi şehirdesin
Ben gördüm windf son derece sıkıntılı kralbu durum 3000 serisinde vardı, şahsen 3060 Ti ile yaşayıp 10 günlük kartı hiç parasına satmıştım sinirimden. 4000 serisinde windforce kullanan kimseden ısı şikayeti görmedim.
Bende gigabyte 2060 var 83 derece görüyor yükte sıkıntı yokIsınacak reis bakma şuan ısınmadığına winf alan bir tanıdığım var 1 ay sonra 77-78 lere gelecek.Neyseki kışa gireceğiz sıkıntı yok
Hangi şehirdesin
Hiç korkma 9 aydır kullanıyorum günde min 6.7 saat oyun oynanıyor AAA oyunlar fps sabitlersen 70'i görmüyor 60-65 derecelerde.Aldım ama soğutmasında gözle görülür bir kötülük yok dendiği gibi
Windforce ile Gaming ayrı kartlar değil mi?Hiç korkma 9 aydır kullanıyorum günde min 6.7 saat oyun oynanıyor AAA oyunlar fps sabitlersen 70'i görmüyor 60-65 derecelerde.
120A olanı seç o cam modelRampage kalıncada PSU sıkıntı oluyor.
Aynı derken? Birisi i3-12100f diğeri i5-12400fİtopya da aynı sistem 17,500 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000 tl daha ucuz
Akrilik ne gibi bir sorun çıkarır?Akrilik panel sıkıntı hocam. Rampage kalınması daha mantıklı.